Timisoara

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro

Eurometal Box - cutii postale in tendinte, rezistente si calitative

Eurometal Box - cutii postale in tendinte, rezistente si calitative

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Complexurile rezidentiale nu se vor opri vreodata din a fi construite. Este depusa multa munca de o echipa completa formata din constructori, ingineri, arhitecti, designeri, instalatori si multi altii ce aduc la viata un bloc. Totul trebuie sa fie pus la punct, totul trebuie sa intruneasca standarde inalte ale calitatii si sigurantei, pentru ca locuitorii sa isi doreasca achizitionarea unui apartament in acel bloc. Antreprenorii care investesc in aceste complexuri rezidentiale sau alte ansambluri de locuinte, stiu ca atentia la detalii conteaza pentru a atrage potentialii cumparatori.

Chiar si cutiile postale din scara blocului trebuie sa fie perfecte, calitative, rezistente si cu un design frumos. Avand in vedere ca scara blocului este ca o fereastra, o carte de vizita catre restul blocului, decorul total trebuie sa fie unul placut, atat pentru viitorii locatari, cat si pentru musafirii ce vor veni in vizita. Eurometal Box produce si distribuie cutii postale de inalte standarde ale calitatii antreprenorilor ce inteleg ca fiecare aspect poate face diferenta intre un contract semnat sau un client pierdut.

Ce trebuie sa stii despre cutiile postale de la Eurometal Box

Se regasesc pe site-ul oficial www.cutiipostale.ro 4 categorii de cutii postale din care clientii pot alege si anume economic, standard, premium si de lux. Desi traim intr-o lume puternic tehnologizata, posta nu va disparea prea curand. O multime de facturi, pliante, recomandate si multe altele inca se livreaza in cutiile postale, asa ca putem trage concluzia ca sunt indispensabile intr-un bloc. Acestea vor mentine corespondenta organizata, iar numerotarea si numele il va ajuta pe postas sa puna documentele unde trebuie. Daca alegi cutiile de aici, numerorarea lor este inclusa in pret.

Aceste cutii postale bloc vin in variante standard de nuante pe site, cum ar fi maro cu usa bej, gri antracit cu usa gri deschis, insa culorile pot fi personalizate in functie de cerintele fiecarui client, pentru a se potrivi cu decorul din scara. Preturile lor sunt accesibile si intrunesc cerintele chiar si celor mai exigenti clienti. Cutiile vin cu iala din otel cromat si un set cu doua chei. Modularul poate fi personalizat in functie de dimensiunile dorite. Tehnologia folosita in crearea lor este avansata, evitandu-se supraincalzirea ce ar putea deforma metalul. Cutiile sunt vopsite in camp electrostatic cu pulbere pentru a avea un aspect uniform, dar si o durata de viata indelungata.

Avizierul - la fel de important intr-o scara

La Eurometal Box clientii pot regasi si aviziere in care sa fie expuse tabelele importante ale asociatiei si alte informatii utile pentru locuitorii blocului. Se poate opta pentru avizier cu o usa sau cu doua usi. Avizierul cu o usa este cel mai intalnit, iar modulele de cutii postale pot fi configurate pentru a integra in jurul lui daca se doreste un aspect mai deosebit. Avizierul cu doua usi este potrivit pentru complexurile rezidentiale cu multe etaje, fiindca implicit nivelul informatiilor care trebuie expuse creste. Dimensiunile se pot realiza pe comanda, vopsirea este la fel in camp electrostatic, detine iala si 2 chei. Geamul si magnetii colorati sunt incluse.

Eurometal Box este alaturi de dezvoltatorii imobiliari cu produse de calitate, durabile si in design-uri moderne.

Contact:0732 55 10 55

office@cutiipostale.ro

Strada Farului, nr. 15, Bucuresti

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro