Timisoara

Evaluare bunuri imobile si mobile Client Gold

Evaluare bunuri imobile si mobile

Detalii

Telefon
0729211335
Categorie
Anunturi Prestari servicii
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Corlan Sorin - evaluator
Vizualizari
337

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Evaluare bunuri imobile si mobile in Timisoara


Corlan Sorin evaluator ANEVAR din Timisoara ofera servicii de evaluare bunuri imobile si mobile pentru persoane fizice si juridice. Activitatea de evaluare este conduse de un expert evaluator, membru ANEVAR, iar preturile pentru serviciile oferite sunt personalizate.

Evaluare bunuri imobile


Proprietatea imobiliara (bunul imobil), care consta in teren, constructii si alte amenajari privite ca fiind o entitate coroporala. In plus, in mod usual, sunt considerate ca facand parte din proprietatea imobiliara toate atasamentele permanente ale cladirii, cum ar fi instalatiile de apa, electrice, de incalzire, ca si componentele incorporate, cum ar fi tablourile electrice si ascensoarele. Asadar proprietatea imobiliara include toate elementele situate in subsolul si deasupra solului.

Evaluare bunuri mobile


Evaluarea bunurilor mobile reprezinta un serviciu professional, o activitate realizata de o echipa de specialist cu pregatire in domeniul evaluarii bunurilor mobile. Activitatea de evaluare este conduse de un expert evaluator, membru ANEVAR. Bunurile mobile sunt bunurile corporale si necorporale caracterizate prin mobilitatea lor. Conform art. 539 din Noul Cod Civil roman, bunurile mobile sunt definite astfel: “Bunurile pe care legea nu le considera imobile sunt bunuri mobile”.