Timisoara

Anunt Gold Servicii de curatenie la domiciliu in Timisoara

Firma Claudia Clean din Timisoara presteaza servicii de curatenie la domiciliul clientiilor. Cu o echipa tanara si entuziasta, experimentata si dotata cu echipamente moderne si solutii bio, venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.

Executam lucrare cu mebrana

Detalii anunt

Telefon
0748830232
Pret
8 LEI
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 9 ani si 1 luna
Vizualizari
853

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Executam lucrari de HIDROIZOLARE cu folie PVC, HDPE, EPDM pentru iaz, lac, acoperis plat, hale industriale, teren de golf, biolac, helestee, bazine dejectii animale, bazine captare apa pentru udat, izolare gropi de gunoi; canal de irigare, fose septice, bazin PSI, bazin apa uzata, bazin piscicol, izolare pivnita, etc., la cel mai bun pret si calitate din Romania, import Germania, Ungaria, Polonia, Spania, cu garantie de 20 ani. Aparte de termosudura de ultima generatie.

Hidroizolatii cu Geomembrana HDPE

Efectuam lucrari de HIDROIZOLATII cu GEOMEMBRANA HDPE conform cerintelor UE, cu aparate de urltima generatie, pentru inchidere gropi de gunoi, bazine dejectii animale, bazine retentie ape uzate, bazine toxice, bazin de epurare. Echipa noastra calificata in strainatate, are exeprienta de peste 10 ani in acest domeniu in tara si peste hotare. Grosimi de la 1.00 mm – 3 mm. Garantie 20 ani. CEL MAI BUN PRET DIN ROMANIA.

Anunt Gold Servicii de curatenie in santiere si dupa constructori

Firma Claudia Clean Timisoara presteaza servicii de curatenie in santiere si dupa constructori de calitate inalta. Curatenia se poate face treptat in functie de finalizarea incaperilor sau la incheierea intregii lucrari.