Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Expozitia „Pentru o democratie activa – impotriva extremismului de dreapta!

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
1640

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 24 martie 201514:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Avem plăcerea de a vă aminti, că mâine, 24 martie 2015, la ora 14 va fi deschisă oficialexpoziția itinerantă „Pentru o democrație activă – împotriva extremismului de dreapta“.

De data aceasta veți putea participa la vernisajla Biblioteca Centrală Universitară „Eugen Todoran” (Bd. Vasile Pârvan nr. 4A), în foaierul clădirii vechi.În urma deschiderii va avea loc și un workshop dedicat studenților. Expoziția prezentată de Friedrich-Ebert-Stiftung România în colaborare cu Centrul Cultural German Timișoara poate fi vizitată până în data de 1 aprilie 2015.

Expoziția este un proiect comun realizat de Friedrich-Ebert-Stiftung România și Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din Romania ”Elie Wiesel”. Prin intermediul a 17 panouri mobile se informează asupra formelor pe care extremismul de dreapta le îmbracă și asupra pericolului direct pe care îl reprezintă pentru fiecare cetățean și pentru societate în ansamblu. În același timp, încurajează cetățenii români să se implice în sprijinul democrației și al drepturilor omului. La vernisaj va fi prezent și domnul Cristian Chiscop, coordonator de program în cadrul Friedrich-Ebert-Stiftung România, care ulterior va susține workshopul dedicat studenților.

Intrarea la eveniment este liberă.

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/