Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Festivalul International Analog Mania

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
1074

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Festivalul Internațional Analog Mania invitând publicul timișorean la o serie de workshopuri sub egida Analog Experience, precum și la vizitarea „misterului cabinei de proiecție”.

Tehnici de arhivare argentice, în colaborare cu Muzeul Presei „Sever Bocu” Jimbolia și Casa Memorială „Dr. Karl Diel” Jimbolia

În cadrul laboratorului vor fi prezentate tehnici de lucru argentice cu expunere de hârtie fotografică alb negru și procesare chimică. Pentru exemplificare vor fi folosite clișee istorice pe sticlă ale Casei Memoriale „Dr. Karl Diel” Jimbolia. De asemenea, se va prezenta aparatură foto istorică a Muzeului Presei „Sever Bocu” Jimbolia.

Participanții vor experimenta atmosfera în lumina roșie a laboratorului foto și vor fi inițiați în modul de lucru cu aparatul de mărit și tăvile de revelator și fixator.

Zile de desfășurare: 22 & 23 aprilie, ora 18:00 // 26 & 28 aprilie, ora 19:00
Locație: Casa Tineretului

D.I.Y. Audio Repair Shop cu Emil Kindlein

În cadrul atelierului vor fi prezentate tehnici de întreținere și reparații la deckuri și pickupuri. De asemenea, se vor efectua intervenții D.I.Y. și upgrade a aparaturii.

Participanții vor experimenta atmosfera de lucru în atelierul de electronică și mecanică fină și vor fi inițiați în module și tehnici de bază ale aparaturii audio.

Zile de desfășurare: 22 & 23 august, ora 16:00 // 25 & 27 august, ora 19:00
Locație: Casa Tineretului

ANALOG MANIA XI FINISSAGE-WEEKEND

29 și 30 aprilie, de la ora 17:00, la Casa Tineretului

Tururi ghidate de la Galeria Subsol prin holul tehnic la etajul I Foaier spre Galeria Etajul II și Expo Balcon II, coborând în cabina de proiecție. Fiecare tur începe cu „ora exactă”, dată din oră în oră de Midi Orchestra artistului Chris Janka din Galeria Subsol și se încheie cu „misterul cabinei de proiecție” a muzeului ascuns.

Sunt expuse pe 3 niveluri lucrări foto-film-sunet-obiect-instalație de la artiști din 10 țări, cu exponate ce țin de artă analogică, tehnică și istorie.

Festivalul Internațional Analog Mania se desfășoară în acest an în Casa Tineretului și Casa de Cultură a Studenților și cuprinde o serie de tururi ghidate, concerte și workshopuri. Expozițiile pot fi vizitate în cele două locații până la finalul lunii aprilie.

Analog Mania este parte din proiectul Traseul Analogic, organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT), Ambulanța Culturală și artistul Emil Kindlein și este finanțat de Primăria Municipiului Timișoara prin Centrul de Proiecte și de Corpul European de Solidaritate.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii