Timisoara

Firma de inchirieri microbuze in Timisoara

Firma de inchirieri microbuze in Timisoara

Detalii anunt

Telefon
0769394699
Social links
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Apartine de
PEJ Company
Vizualizari
666

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Firma de inchirieri microbuze in Timisoara

Pej Company ofera o gama variata de transport persoane atat in Timisoara cat si in alte judete din tara, iar cel mai apreciat serviciu este acela de .
Sunt oferite servicii atat pentru scolile care organizeaza excursii, drumetii si plimbari cat si pentru cluburile sportive care fac deplasari in toate locatiile din tara sau international, dar si pentru fiecare persoana care a inteles importanta inchirierilor de microbuze pentru anumite evenimente importante pe care le organizeaza.

Microbuze moderne in stare perfecta
Microbuzele oferite spre inchiriere sunt intretinute, moderne, curate, confortabile si au scaune individuale. Pentru ca tot ceea ce conteaza pentru PeJCompany este confortul fiecarei persoane care calatoreste cu microbuzele din flota, acestea respecta toate normele de ergonomie pentru o calatorie relaxanta si placuta.

Scaunele au spatare ajustabile pentru fiecare pasager in parte, aerul conditionat functioneaza, fiecare persoana are incarcator USB, portbagajul este mare si pregatit chiar si pentru un numar considerabil de calatori cu bagaje voluminoase, si mai exista si alte dotari care fac ca aceste microbuze sa fie perfecte.

Conditii de calatorie sigure
Pentru o calatorie sigura sunt importante doua elemente principale: o masina foarte buna si un sofer la fel de bun. La PejCompany, amandoua aspectele sunt puse in scena.
Asa cum am spus si mai sus microbuzele sunt moderne si foarte bine intretinute, verificate periodic in service pentru a prezenta siguranta in orice calatorie. Microbuzul inchiriat este insotit si de un sofer profesionist care asigura transportul, deci vei calatori in conditii maxime de siguranta.

Relaxare pe timpul calatoriei
Avand in vedere toate cele de mai sus nu iti ramane decat sa te bucuri de calatorie si sa te relaxezi. In timp ce soferul este atent la drum, poti discuta lejer cu ceilalti pasageri, pe care probabil ii cunosti daca mergeti toti la acelasi eveniment, poti face poze, te poti uita pe geam, poti citi, te poti juca pe telefon, sau poti chiar sa dormi avand in vedere toate conditiile din microbuz.

Da-ti scaunul pe spate si lasa-te purtat de val in timp ce altcineva este atent la drum in locul tau. Optand pentru un microbuz inchiriat vei ajunge la destinatie cu o tinuta perfecta, in stare deplina de relaxare pentru a te putea bucura pe deplin de evenimentul la care participi.

PejCompany s-a afirmat pe piata de profil cu servicii de transport de cea mai buna calitate, fapt dovedit de numarul mare de comentarii pozitive din partea clientilor, deci nu-ti ramane decat sa ii incerci!