Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Fly Romania opereaza primul zbor international cu plecare din Timisoara

Fly Romania opereaza primul zbor international cu plecare din Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 deceniu si 1 luna
Vizualizari
1711

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fly Romania operează primul zbor internațional de pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara cu destinația Verona. Pe lângă Verona, pasagerii din Timișoara vor putea zbura începând de astăzi spre două destinații interne, București și Tulcea.

Fly Romania operează primul zbor internațional cu plecare de pe Aeroportul Internațional Traian Vuia din Timișoara cu destinația Verona. Zborurile pe ruta Timișoara – Verona vor fi operate de trei ori pe săptămână, iar cele pe ruta Timișoara – București au o frecvență zilnică exceptând ziua de sâmbătă.

Operăm astăzi primul zbor pe ruta Timișoara - Verona, pe care îl propunem la prețuri ce pornesc de la 29,90 euro. Intenția noastră pe termen mediu este aceea de a crește numărul destinațiilor și purtăm negocieri cu mai multe aeroporturi pentru a putea deservi noi destinații, atât interne, cât și internaționale cu plecare din Timișoara”, subliniază Cătălin Buțu, director general Ten Airways.

De asemenea, vor fi posibile mai multe legături din Timișoara spre destinațiile internaționale Fly Romania. Compania operează zboruri din București sau Tulcea, după cum urmează: Bergamo cu două zboruri pe săptămână din Tulcea, Genova cu trei zboruri săptămânale din București, Barcelona cu trei curse săptămânale din București, Frankfurt, cu trei zboruri săptămânale din București și unul din Tulcea și Antalya cu o cursă săptămânală din București.

Pentru rutele interne, tarifele vor fi unice, respectiv 69,90 euro/zbor pentru București – Timișoara, în vreme ce pe rutele internaționale, prețurile pornesc de la 29,90 de euro/zbor. În aceste tarife este inclusă o gamă largă de servicii, dintre care transportul unui bagaj de cabină de maxim 7 kg și a unui de cală de cel mult 20 kg, dar și servicii de catering la bord. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul companiei, www.flyromania.com, care este deja funcțional sau de la agențiile partenere.

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/