Timisoara

Full Monty

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Apartine de
Teatrul National Timisoara
Vizualizari
1925

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 19 iunie 201619:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

THE FULL MONTY

Oţelăria s-a închis. Acum şomeri, Jerry şi Dave trăiesc din ajutorul social. Pe Jerry l-a părăsit nevasta, riscă să-şi piardă şi băiatul şi nici Dave nu stă pe roze. Ascunşi în toaleta clubului de strip-tease unde soțiile lor se distrează la un show cu The Chippendales, cei doi prind o discuţie din care Jerry află că e pe cale să piardă custodia copilului şi dreptul de vizită. Situaţiile disperate cer măsuri disperate: de-acolo şi ideea unui spectacol unic de strip-tease masculin… full-monty, dus până la capăt.

Alături de încă patru bărbaţi, fiecare motivat de necazurile lui, Jerry şi Dave pornesc în cea mai comică, burlescă, fascinantă aventură a vieţii lor – pregătirea pentru show, dincolo de spaime, probleme de conştiinţă, complexe şi frustrări, în căutarea (şi regăsirea) pierdutului respect de sine, a adevăratei prietenii şi a iubirii.

The Full Monty este unul dintre cele mai celebre musicaluri ale ultimului deceniu – a avut premiera absolută în 2000, la Old Globe Theatre din San Diego, ajungând rapid unul dintre titlurile de mare succes de pe Broadway, cu numeroase premii şi nominalizări la Tony Award, Drama Desk Award, Theatre World Award.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta