Timisoara

Gala Proiectelor de si pentru Tineret

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente educatie
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
1272

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 5 decembrie 201817:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) organizează în data de 5 decembrie 2018, la Casa Tineretului din Timișoara – singurul centru de tineret din România acreditat de Consiliul Europei (și printre cele 11 astfel de centre de pe întregul continent), cea de-a 8-a ediție a Galei Proiectelor de și pentru Tineret.

Eveniment de tradiție al tinerilor timișeni, în cadrul căruia se premiază cele mai bune proiecte de tineret și studențești derulate de organizații neguvernamentale sau grupuri de inițiativă ce au avut loc în județul Timiș acest an, precum și cei mai activi voluntari și membri simpli neremunerați, coordonatori de voluntari și de membri simpli neremunerați, lucrători de tineret și cele mai active consilii ale elevilor și licee.

Gala Proiectelor de și pentru Tineret dedică secțiunea „Cel mai bun proiect de/pentru tineret de aniversare a Centenarului României (1918-2018) și a Primului Război Mondial” celui mai important program național din acest an. Ediția din 2018 se desfășoară sub egida Centenarului Marii Uniri și este co-finanțată de Ministerul Culturii și Identității Naționale și de Consiliul Județean Timiș, ca eveniment de încheiere a Festivalului “Old but Gold” organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș.

În cadrul aceastei competiții pot aplica organizații neguvernamentale de/pentru tineret sau studenți din județul Timiș, licee de stat sau private/consilii ale elevilor din liceele de pe raza județul Timiș, grupuri informale de tineri din județul Timiș, lucrători de tineret, voluntari activi în domeniul tineretului din județul Timiș.