Timisoara

GARDENHOUSE: Complex rezidential de apartamente in Giroc

Detalii apartament

Adresa
Giroc, Strada Cerbului
Telefon
0753373467
Social links
Categorie
Anunturi apartamente
Modificat
acum 3 ani si 6 luni
Vizualizari
3125

Voteaza & Distribuie

Prezentare apartament

GARDENHOUSE: Complex rezidential de apartamente noi in Giroc - Plănuit și construit cu necesitățile locatarilor în gând

Girocul este una dintre comunele care a beneficiat de un ritm de dezvoltare incredibil, devenind o localitate de interes atat pentru cei care doresc sa locuiasca in Timisoara sau imprejurimi, cat si pentru cei care deja locuiesc in oras, dar cauta o solutie mai avantajoasa, atat din punct de vedere al dotarilor locuintei, cat si din punct de vedere al spatiului verde si lipsei stresului cu locul de parcare.

Gardenhouse este un proiect care a luat nastere avand un scop clar: materiale de cea mai inalta calitate, dotari premium, compartimentare interioara inteligenta si un pret avantajos. Pozitionat in partea de sud a Girocului, Gardenhouse propune 18 apartamente, fiecare dintre ele planuit si construit sa in acopere in intregime nevoile locatarilor.

Accesul in cladirile de apartamente Gardenhouse este securizat prin intermediul interfonului si cardurilor de acces, iar grija pentru locul de parcare dispare, deoarece complexul beneficiaza de 27 de astfel de locuri. O parte dintre apartamente beneficiaza de gradina privata, iar o alta parte dintre apartamente de terase sau balcoane moderne si spatioase. Incalzirea - in pardoseala - se realizeaza prin centrale pe gaz, instalate in fiecare apartament, individual, iar racirea - pentru zilele toride de vara - se realizeaza cu ajutorul instalatiei de climatizare profesionala.

In complex ai la dispozitie atat studio-uri, cat si apartamente cu 2 si 3 camere. Pentru cei care isi doresc ceva mai mult spatiu si prefera sa isi incheie zilele cu un pahar de prosecco sau vin in mana, bucurandu-se de un peisaj natural este disponibil si un penthouse. Preturile incep de la 47.000 euro si cu siguranta una dintre configuratiile disponibile de apartamente iti va fi pe plac.

Informatii aditionale despre proiect, despre materialele folosite la constructia cladirilor ori despre fazele de constructie pot fi obtinute direct de la dezvoltator, apeland numarul de telefon + 40 753 373 467. Pentru imagini din santier, accesati cu incredere pagina de facebook a complexului.

Filtre apartament

Tip anunt: Vanzare
Zone din Timisoara: Braytim
Numar camere: 3 camere