Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Hidrofoare cu ejector aspiratie - informatii utile

Hidrofoare cu ejector aspiratie - informatii utile

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
1020

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Statiile de pompare cu un acumulator hidraulic iti permit sa abordezi mai eficient problema alimentarii cu apa autonoma. Principala diferenta intre un hidrofor obisnuit si unul cu ejector aspiratie este prezenta unui presostat. Imediat ce presiunea din rezervor atinge limita dorita, pompa se opreste. Cu o presiune suficienta, apa va curge la robinet. In hidrofoare cu ejector, apa creste din cauza vidului creat. Hidrofoarele cu ejector aspiratie sunt mai scumpe, dar sunt capabile sa ridice apa de la adancimi de pana la 40 de metri. O caracteristica distinctiva a acestor dispozitive este performanta ridicata. Hidrofoarele cu ejector aspiratie sunt necesare pentru fermele mari, unde pe langa furnizarea apei in casa, apa este necesara si pentru alte nevoi gospodaresti (detalii suplimentare gasesti aici).

Apa este alimentata in ejector

Conform principiului de functionare, apa este alimentata in ejector si se creeaza un jet de aspiratie. Pompele cu ejector aspiratie se tem de aerul din sistem si sunt, de asemenea, foarte sensibile la nisip si la diverse tipuri de impuritati. Cu toate acestea, avantajul hidrofoarelor cu ejector aspiratie, ofera posibilitatea de a le amplasa in casa, chiar daca sonda este suficient de departe - pana la 30 de metri.

Pompa cu ejector aspiratie de adancime mare

Hidrofoarele au o greutate de aproximativ 30-40 de kilograme. Pot fi instalate atat in casa, cat si in exterior. Hidrofoarele sunt foarte cautate de rezidentii de vara, pentru operarea in sezonul estival. Este suficient sa conectezi hidroforul la retea, sa cobori furtunul de alimentare cu apa in put si sa aduci conducta la reteaua de alimentare cu apa.Daca se presupune ca vei folosi hidroforul pe tot parcursul anului, ar trebui sa abordezi cu mai multa atentie instalatia. Hidroforul in acest caz, trebuie instalat intr-o camera incalzita, iar conducta de apa trebuie izolata si asezata la adancime mare.

Scoate apa din put de la mare adancime


Cu cat apa dintr-un put este mai adanca, cu atat este mai dificil sa o ridici la suprafata. In practica, daca adancimea putului este mai mare de sapte metri, pompa de suprafata nu poate face fata sarcinilor sale. Pentru puturile de mare adancime ai nevoie de un hidrofor cu ejector aspiratie.

Pompa cu ejector aspiratie fantana

Cand folosesti un ejector extern, nu este necesar sa asezi statia de pompare direct langa fantana. Poate fi instalat in subsolul unei cladiri rezidentiale. Distanta pana la sursa poate varia intre 20-40 de metri, iar acest lucru nu va afecta performantele echipamentului de pompare.

Luciul apei la mare adancime


Pompa cu ejector aspiratie, atunci cand este instalata pe sol cu un bloc de evacuare scufundat, asigura o functionare fiabila, chiar si atunci cand luciul apei din put este la 45 de metri sub nivelul de instalare al pompei.

Pompa cu ejector cu doua tevi

Aceasta pompa este utilizata cu o lungime mare a conductei de aspiratie (mai mult de 25m). De asemenea, este necesar sa se tina cont de faptul ca conexiunea la ejectorul aspiratie este realizata de doua tevi f32mm si f40mm. Pompele de acest tip sunt recomandate pentru pomparea apei curate si a lichidelor neagresive din punct de vedere chimic. Datorita fiabilitatii, usurintei de functionare si a rentabilitatii, aceste pompe pot fi utilizate cu succes in viata de zi cu zi si in toate cazurile cand adancimea aspiratia depaseste limitele normale de 9 metri.

Pompacu motor trifazat


Hidrofoarele cu motoare monofazate sunt prevazute cu un dispozitiv de protectie termica incorporat. Pompa cu motor trifazat este echipata cu un intrerupator de urgenta extern, a carui conexiune se realizeaza in conformitate cu reglementarile de protectie actuale.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro