Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

IA romaneasca pe bicicleta 2017

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Vizualizari
1771

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 24 iunie 201710:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

IA românească pe bicicletă – 24 iunie 2017

Echipa “Verde pentru Biciclete” are plăcerea de a vă invita sâmbătă, 24 iunie 2017, la IA românească pe bicicletă. Celebrăm împreună Ziua Internațională a Iei!
Aflat la cea de-a treia ediție, acest eveniment are rolul de a readuce în discuție frumusețea portului românesc. Ia românească, costumul popular și elementele componente au inspirat an după an designeri internaționali. Portul românesc este mai actual ca niciodată și poate fi integrat în viața de zi cu zi, întocmai precum mersul pe bicicletă se dorește a fi un stil de viață.
Conceptul ”IA românească pe Bicicletă” a venit natural, văzând că o sumedenie de participante la pedalările Verde pentru Biciclete au ales această componentă vestimentară tradițională.
Deoarece în acest an se sărbătorește Ziua Internațională a Iei sâmbătă, am ales să schimbăm ziua obișnuită a întâlnirilor noastre. Bicicliștii iubitori ai vestimentației tradiționale românești se vor prezenta pe platforma Timco începând cu ora 10:30. Ca de obicei, vom distribui stickere ”Și eu susțin Verde pentru Biciclete” și numere de bicicletă, plus câteva surprize pentru cei prezenți. Va avea loc o expoziție de fotografii în premieră a AsociațieiPrin Banat, iar partenerii sportivi vor susține o sesiune de încălzire...specifică!
Pregătim o sumedenie de premii, pentru participanții la eveniment din partea sponsorilor și partenerilor noștri. Premiem cea mai frumoasă ie, cel mai frumos costum popular/tradițional, cea mai veche ie, cea mai frumoasă apariție feminină și cea mai frumoasă apariție masculină. Fiecare câștigător va primi câte un abonament full fitness de o lună din partea Smartfit Studio. În plus, Arsenal Park va oferi o noapte de cazare în cel mai mare parc tematic din țară, valabilă în timpul săptămânii, cu mic dejun pentru 2 persoane, acces pentru 2 persoane în AquaPark Arsenal și acces la una din activitățile din Aventura Park Arsenal (trasee de cățărare, tiroliană sau PowerFan Jumps).
De la ora 11:30 vom parcurge împreună următorul traseu: Platforma Timco - Calea Circumvalațiunii - Calea Al. I Cuza – Piața Mărășești – Str. Oituz – Piața Ionel I.C.Brătianu - Bulevardul Take Ionescu – Str. Simion Bărnuțiu – Str. Gheorghe Adam – Str. Imbroane – Muzeul Satului Bănățean. Vom poposi în Muzeul Satului Bănățean, unde vor avea ateliere specifice, în cadrul unui eveniment organizat de partenerii noștri, Asociaţia Culturală ART PROTOCOL.
În plus, împreună cu Asociaţia Culturală ART PROTOCOL, oferim participanţilor îmbrăcaţi în ie sau în costum popular posibilitatea de a se fotografia în Cabina Foto “Oglinda WOW”, pusă la dispoziție în mod gratuit pe parcursul evenimentului la Muzeului Satului Bănățean.
Atenție: este interzisă plimbarea pe bicicletă copiilor sub 14 ani. Aceștia pot fi transportați pe bicicleta părinților sau într-o remorcă pentru bicicletă. Este o condiție impusă de către Poliția Rutieră.
IA românească pe Bicicletă este un eveniment organizat de Fundația Bega în cadrul Verde pentru Biciclete.
Partener eveniment: Asociația Culturală ART PROTOCOL
Sponsori: Arsenal Park
Parteneri sportivi: SmartFit Studio
Parteneri media: Kiss FM
Parteneri logistici: Prin Banat , Muzeul Satului Bănățean, Cabina Foto Oglinda WOW.
Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare, susţinută de Fundaţia Bega.

Filtre eveniment

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro