Timisoara

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro

Imi spuneti va rog, cum pot cauta o strada pe harta?

Imi spuneti va rog, cum pot cauta o strada pe harta?
Adaugat
acum 1 deceniu si 7 luni
Raspunsuri
5
Vizualizari
2814

3 raspuns(uri)

Pasul 1. In partea superioara a site-ului (chiar deasupra siglei timisoreni.ro incadrata in patratele rosii) exista o casuta de cautare. In ea se va introduce spre exemplu: strada Platanilor, iar dupa se va afisa aceasta strada si informatiile ce apartin de aceasta strada (firme, locuri de joaca, persoane, stiri etc.)
Pasul 2. Se da click pe numele strazii dupa ce a fost afisata, iar mai apoi click pe butonul Harta din bara de meniu a paginii deschise.
Adaugat de peba acum 1 deceniu si 7 luni
multumesc frumos
Adaugat de Vizitator acum 1 deceniu si 7 luni
cristinaca dragutica / Cristinica vezi ca Robu nu a mai taiat banii de la fesaivtl. A vrut sa-i taie dar s-a razgandit si i-a lasta pe toti 100 000 lei. Ar trebui sa le propuna cineva organizatorilor sa mute fesaivtlul in Bucuresti, dar sa-l plateasca primaria Timisoara . Oricum cine beneficiaza de bani nu mai conteaza ca jazz-ul e arta adevarata cred ca sunt vreo 100 de Timisoareni care-l gusta (restul merg la Garana sa se imbete si sa faca scandal )
Adaugat de Vizitator acum 1 deceniu si 6 luni


Raspunsul tau

Va rugam sa introduceti literele din imaginea de mai sus.
Caracterele nu sunt sensibile la majuscule.

Anunt Diamant ASA NST

ASA NST Timisoara - Produse si echipamente de protectie, Papetarie, Produse de curatenie, Produse food si non food, Etichete
https://asa-nst.ro