Timisoara

Imobiliare.ro lanseaza imoExpert

Prabusirea imperiului Izometal – Confort, de la Timisoara – ‘insolventa anului’ 2012. Vezi ce spune omul de afaceri Georgica Cornu!

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
484

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Imobiliare.ro lansează o platformă de expertiză imobiliară cu acces gratuit pentru utilizatori și își propune să reseteze modul în care decurg tranzacțiile imobiliare în România

Imobiliare.ro lansează imoExpert, o platformă de expertiză imobiliară care urmărește să vină, într-un mod cât mai practic, în sprijinul celor aflați în situația de a derula o tranzacție imobiliară, cumpărători, vânzători sau chiriași. Astfel, imoExpert include un modul de comunicare directă între utilizator și un expert și ansamblu de resurse utile în procesul de achiziție, vânzare sau închiriere a unei locuințe, precum un instrument de verificare a prețului, un calculator de credite, o secțiune dedicată experților parteneri, respectiv un ghid complet. Platforma va beneficia, de asemenea, de o amplă campanie media semnată Arsenoaie & Mătășel.

În urma unui proiect amplu de cercetare de piață, am constatat că piața imobiliară se lovește în continuare de neîncrederea consumatorilor. Procesul de căutare a unei case este anevoios, presupune multe etape, naște trăiri puternice, uneori angoase. Cumpărătorul, ca și vânzătorul, își pierde rapid încrederea în principalii actori din piață, desigur și sub influența unor povești negative, mediatizate generalizat. Aici intervine imoExpert-ul.Lucrurile se pot face la un standard ridicat de calitate, cu bună-credință și profesionalism. Ne propunem să devenim astfel un hub informațional complet, un centru de expertiză imobiliară. În acest scop am creat imoExpert, platforma în care investim peste 300 000 euro. Alături de profesioniștii din piață care ni s-au alăturat, dorim să creștem accesul utilizatorilor la informații documentate, validate și să ne asumăm împreună că piața imobiliară din România se poate reseta pentru a deservi nevoile consumatorului”, arată Daniel Crainic, director de marketing Imobiliare.ro.

Discuții directe cu experți

Principalul avantaj oferit de noua secțiune constă în posibilitatea de a intra în legătură directă, prin chat cu experți Imobiliare.ro, dar și cu specialiști în imobiliare din domenii conexe. Astfel, utilizatorul poate adresa orice întrebare unui expert Imobiliare.ro, la care va primi răspuns de la un reprezentant Imobiliare.ro sau de la unul dintre experții parteneri (brokeri imobiliari, evaluatori, juriști etc.). Totodată, vizitatorul poate căuta răspunsul documentat la întrebarea care îl interesează în secțiunea „Întrebări și răspunsuri”, unde vor fi regrupate toate întrebările și răspunsurile din platformă.

Pentru stabilirea „prețului corect”

imoExpert oferă și o serie de instrumente extrem de utile în stabilirea prețului (de vânzare sau de închiriere) a unei proprietăți. Alături de Indicele Imobiliare.ro și Harta Chiriilor (inclusă în anunțurile de profil din marile orașe), utilizatorii Imobiliare.ro vor avea acces și la o aplicație nou-lansată, anume prețExpert, ce permite gratuit verificarea prețului unei proprietăți – alături de un preț estimat de vânzare, o perioadă estimată de vânzare, aceasta oferă și o estimare în ceea ce privește valoarea de închiriere, în baza unei metodologii statistice.

Proiectul va beneficia de o amplă campanie media, în care vor fi dramatizate situații reale din piața imobiliară, precum construcțiile în câmp, renovările de mântuială sau lipsa drumurilor de acces. De asemenea, proiectul va beneficia de o conferință dedicată în cadrul Clubul Profesioniștilor în Imobiliare, Ediția Națională ce va avea loc joi, 22 martie și va reuni peste 400 de agenți imobiliari din toată țara și peste 30 de speakeri și traineri.

Despre Imobiliare.ro
Lansat în ianuarie 2000, Imobiliare.ro este primul şi cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depășit de curând pragul de 1.620.000 de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel național.