Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Importanța cârligului de remorcare

Importanța cârligului de remorcare

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
967

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dintre toate accesoriile de ale căror utilitate te poți bucura la volan, cârligul de remorcare pare să le întrunească pe cele mai multe. Probabil nici nu știai cât de mult te poate ajuta un cui de remorcare și cât de mulți bani poți economisi montând un astfel de dispozitiv pe mașina ta. Știm că îți plac lucrurile practice, așa că am adunat pentru tine cele mai importante cinci utilizări ale unui cârlig de remorcare, pentru ca experiența ta de condus să fie una completă. Iată care sunt acestea!

1. Carligul de remorcare te ajută la tractarea unei rulote

Oricât de mult ți-ai iubi jobul și oricât de drag ți-ar fi colectivul de la birou, abia aștepți câteva zile libere în care să pleci cât mai departe de rutina orașului, nu-i așa? Lipsa unui buget generos sau a energiei pentru a analiza toate ofertele de cazare disponibile din locul în care visezi să petreci câteva zile de concediu pot fi un real impediment pentru organizarea unei excursii. Cea mai la îndemână soluție rămâne închirierea sau cumpărarea unei rulote cu ajutorul căreia să te poți plimba nestingherit prin țară sau prin străinătate. În afară de un autoturism potrivit pentru a remorca un astfel de vehicul și rulota în sine, vei mai avea nevoie de un cârlig de remorcare pentru ca ideea unei vacanțe perfecte să prindă contur.

Oferta de cârlige de remorcare este una suficient de vastă pentru orice buzunar, așa că află ce tip de cui se potrivește pentru modelul de mașină pe care îl conduci, comandă unul și bucură-te cât mai curând de cazare foarte ieftină oriunde ajungi!

2. Carligul te ajută la remorcare

Vrei să aduci o mașină din străinătate, dar nu ai încredere să lași pe altcineva să se ocupe de transportul acesteia până în țară? Vrei să iei cu tine în concediu barca cu motor, ATV-ul sau snowboard-ul, dar ar costa o avere să plătești o firmă de curierat pentru un astfel de serviciu? Soluția stă tot în achiziționarea unui cârlig de remorcare și în închirierea sau cumpărarea unei remorci! Ține cont de specificațiile trecute de producător în cartea mașinii și alege un cui de remorcare potrivit pentru tracțiunea autoturismului tău, anul de fabricație al acestuia, tipul de caroserie și sarcina maximă remorcabilă admisă, pentru a ști exact de tip de cârlig ar fi ideal pentru nevoile tale și mașina pe care o conduci. Odată montat, cuiul de remorcare se va dovedi a fi una dintre cele mai bune investiții auto pe care le-ai făcut vreodată!

3. Carligul de remorcare pentru tractarea altei mașini

Prietenul la nevoie se cunoaște, iar pe asta o știm cu toții. Atunci când un amic rămâne în pană cu mașina, ar fi păcat să nu îi oferi o mână de ajutor. Îl poți ajuta să ajungă la cel mai apropiat service auto, tractându-l. Desigur, fără un cârlig de remorcare, acest lucru va fi imposibil. Comandă unul cât mai curând și fii acolo când ți se cere ajutorul.

4. Suport de biciclete pentru cârligul de remorcare

Ne mai întoarcem puțin cu gândul la zilele libere și drumețiile pe care le vom face toată vara, care fără biciclete ar fi incomplete. De ce să îți lași bicicleta acasă și să închiriezi una din locul în care vei ajunge, când poți economisi sume importante pe viitor dacă investești într-un suport pentru biciclete chiar astăzi! Cele mai simplu de montat și utilizat sunt suporturile de bicicletă pentru cârligul de remorcare, care îți vor permite accesul la portbagaj în orice moment și îți vor lăsa suficient spațiu pentru restul bagajelor pe care vrei să le iei cu tine în vacanță.

5. Carligul de remorcare te scapă de accidente ușoare

Traficul din majoritatea orașelor s-a aglomerat peste măsură în ultimii ani, iar jungla urbană nu este lipsită de incidente ușoare pe carosabil. Așa cum motorul tău ar trebui protejat de gropi și praf de un scut auto, chiar dacă nu participi la curse de off-road, și bara din spate a mașinii ar merita atenția ta. Pentru evitarea unor accidente ușoare, cauzate de plecări prea bruște de la semafor, tot un cârlig de remorcare este accesoriul auto de care ai nevoie. De asemenea, acesta te poate scuti de bani cheltuiți cu reparațiile mașinii, în cazul în care nu observi că bordura în fața căreia vrei să parchezi mașina este prea înaltă.

Cârligul de remorcare are atât de multe avantaje de care merită să te bucuri, încât nu ar trebui să mai amâni momentul în care îți cumperi și tu unul!

Sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/mercedes-benz-benz-caravan%C4%83-2777645/

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro