Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Interactive Digital Media Student Contest 2015 la Universitatea Politehnica Timisoara

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 9 ani si 11 luni
Vizualizari
803

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Interactive Digital Media Student Contest 2015 la Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul Multimedia (înființat în 1996) organizează în data de 20 iunie 2015 Concursul Studențesc Interactive Digital Media Student Contest. http://cm.upt.ro/IDMSC2015. Acțiunea se va desfășura în Sala Multifuncțională din cadrul Bibliotecii UPT, Bulevardul Vasile Pârvan, numărul 2b.
Interactive Digital Media Student Contest este o competiție studențească ce își propune să stimuleze creativitatea și spiritul de competiție în domeniul multimedia. Concursul se adresează studenților de nivel licență și master de la universități din România și din străinătate. Studenții vor avea ocazia să își prezinte cele mai interesante proiecte, dar și să interacționeze direct cu reprezentanți ai mediul economic, posibili angajatori ai participanților.
Secțiunile Concursului IDMSC 2015:
- Dezvoltare Web / Web Development - aplicații web, pe o temă de actualitate, de orice tip și format
- Dezvoltare pentru dispozitive mobile / Mobile development - aplicații mobile care utilizează orice arhitectură de calcul și pentru orice platformă
- Producție Audio-Video / Audio-Video production - materiale aparținând unuia din genurile de producții audio-video: videoclipuri, spoturi publicitare, generice/promo/trailer, animații video, timelapse, efecte speciale/ trucaje
- Design grafic / Graphic Design - producții proprii de orice tip grafic: banner web, template website, infografic, afiș / poster, broșură / leaflet, copertă, elemente de identitate vizuală, imagini digitale prelucrate.
La Interactive Digital Media Student Contest 2014 au participat studenți de la licență și master din Universitatea Politehnica Timișoara și din Universitatea Tehnică din Cluj Napoca cu 30 de proiecte interesante și de succes, obținând premii consistente. Mai multe detalii despre ediția precedentă puteți găsi accesând http://cm.upt.ro/IDMSC2014.

Ediția 2015 a concursului se va desfășura prin înscrierea participanților în perioada 20 mai – 20 iunie 2015, urmând ca în data de 20 iunie 2015 de la ora 9:30 să aibă loc susținerea proiectului realizat în fața juriului și a celorlalți participanți. Proiectele prezentate în concurs pot fi proiecte de diplomă sau dizertație, dar și proiecte realizate de către studenți în afara procesului educațional. Premiile sunt foarte atractive, constând în gadget-uri de tip smartphone, tablete, etc.
Pentru orice informații suplimentare vă puteți adresa domnului Prof.dr.ing. Radu Vasiu, radu.vasiu@upt.ro, detalii online fiind disponibile și la http://cm.upt.ro/IDMSC2015.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro