Timisoara

Intoarcerea la Simplitate

Intoarcerea la Simplitate

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
35

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 4 februarie 202316:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Avem plăcerea de a-i avea ca oaspeți pe Diana și Sorin Gadola, co-fondatorul UNTOLD, la o întâlnire despre revenirea la simplitate, un eveniment important care are ca scop promovarea unui stil de viață echilibrat și simplu.
În cadrul acestei întâlniri, Diana și Sorin împărtășesc cu publicul propriile lor experiențe și povestea lor de viață, care i-au ajutat să se concentreze pe lucrurile importante și să trăiască o viață simplă și fericită. Unul dintre subiectele majore ale zilei este importanța revenirii la simplitate în viața de zi cu zi. Diana și Sorin împărtășesc cum să elimini elementele nesănătoase din viața ta și să te concentrezi pe lucrurile esențiale, cum ar fi sănătatea, familia și prietenii. Ei oferă, din propria lor experiență, sfaturi și soluții practice pentru a face față schimbărilor și provocărilor din viața de zi cu zi.
În concluzie, vă invităm alături de Diana și Sorin Gadola la o întâlnire despre revenirea la simplitate în care vă oferim oportunitatea de a învăța de la doi antreprenori de succes despre cum să îți simplifici viața și să trăiești o viață echilibrată și fericită!
Intrarea este liberă