Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Investitie de peste 3,5 milioane de euro la Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Apartine de
Iulius Town
Vizualizari
18944

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

IULIUS MALL TIMIŞOARA A ÎNTÂMPINAT ANUL 2016 CU UN LOOK NOU, ÎN URMA UNEI INVESTIŢII ÎN VALOARE DE PESTE 3,5 MILIOANE DE EURO
Compania Iulius Management Center a investit, anul trecut, peste 3,5 milioane de euro în reamenajarea anumitor zone din Iulius Mall Timişoara. Lucrările, care s-au desfăşurat în paralel cu cele la ansamblul urbanistic Openville, situat în imediata vecinătate, au fost finalizate de curând.

Procesul de reamenajare a presupus implementarea unui nou design interior, finisarea culoarelor şi optimizarea sistemului de iluminat. Designerii italieni care au gândit noul ambient interior al Iulius Mall Timișoara s-au axat pe materiale moderne și pe culori elegante, creând o atmosferă rafinată și reconfortantă.

Sistemul de iluminat eco-friendly implementat, cu LED dimabil, permite reglarea intensității luminii și optimizarea consumului. O bandă cu tehnologie LED de 4.000 m și alte peste 2.500 de corpuri LED contribuie la creșterea gradului de iluminare interioară cu până la 50%, în funcție de zonă. În plus, 14 candelabre, compuse din sfere de mari dimensiuni, au fost amplasate în zona Atriumului și a Centrului Info.

Pentru culoare s-au folosit 4.000 de mp de marmură și granit, într-o combinație de modele și culori, care imprimă eleganță, precum alb, maro și roșu pestriț. Stâlpii interiori de susținere au fost îmbrăcați în lemn de stejar masiv și tapet cu imprimeuri în nuanțe subtile de auriu. Pentru tavane și pereți au fost alese vopsele decorative speciale, din aceeași gamă coloristică definitorie pentru noul look al Iulius Mall Timișoara.

Despre Iulius Mall Timişoara

Inaugurat în anul 2005 şi extins în 2009, Iulius Mall Timişoara este cel mai mare mall din afara Bucureştiului, cu o suprafaţă total închiriabilă de peste 69.500 mp şi peste 330 de magazine, restaurante şi cafenele. Traficul inregistrat în 2015 a fost de peste 15,7 milioane de vizitatori, în creştere faţă de anul precedent.

Iulius Mall este parte integrată a viitorului ansamblu urbanistic multifuncţional Openville, pe care grupul Iulius îl dezvoltă în imediata proximitate. Astfel, de la finalul anului 2017, zona se va transforma într-un loc cosmopolit, care va reuni funcţiuni de office, retail, parc şi entertainment. Investiția, în valoare de peste 220 milioane de euro, reprezintă cea mai mare infuzie de capital privat în sectorul de real estate din vestul țării. Openville va cuprinde: 131.000 mp de birouri clasa A, peste 450 de magazine, restaurante și cafenele tematice, săli de conferințe, cinematograf multiplex, o zonă de fresh market, cel mai mare parc suspendat din România, patinoar şi carusel pentru copii în aer liber.

Lucrările au început în toamna anului trecut, prima fază de dezvoltare urmând a fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 (80.000 mp de birouri clasa A, 134.000 mp de retail şi un parc de 55.000 mp).

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent

Anunt Diamant Euroinstal - Bulevardul Liviu Rebreanu

Euroinstal Timisoara - Bulevardul Liviu Rebreanu
https://euro-instal.ro