Timisoara

Invitatie la saptamana sportului!

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
485

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Saptamana europeana a sportului este o inițiativă a Comisiei Europene de promovare a sportului și a activității fizice în întreaga Europă. Anul 2016 va marca cea de a doua ediție a acestui eveniment. Având în vedere succesul înregistrat la prima sa ediție, Săptămâna europeană a sportului va continua să creeze noi activități și, de asemenea, să le îmbunătățească pe cele care au avut succes. Tema generală a campaniei rămâne „#BeActive” și ar trebui să încurajeze orice persoană să fie activă pe durata acestei săptămâni și să rămână activă pe parcursul întregului an.
Săptămâna europeană a sportului vizează promovarea participării la activități sportive și fizice și sensibilizarea cu privire la numeroasele beneficii ale acestor activități. Săptămâna este pentru toți – indiferent de vârstă, mediu de proveniență sau condiție fizică. Săptămâna ar trebui să reunească persoanele fizice, autoritățile publice, mișcarea sportivă, organizațiile societății civile și sectorul privat.
Săptămâna europeană a sportului 2016 va avea loc începând cu data de 10 septembrie. La fel ca în anul precedent, acest eveniment se dorește a fi unul cu adevărat european, cu activități în întreaga Europă. Țările participante vor avea posibilitatea să desfășoare activități și evenimente la nivel național în cursul unei săptămâni sportive naționale, în perioada 10 septembrie – 2 octombrie 2016. Deschiderea oficială a Săptămânii europene a sportului 2016 va avea loc la Košice, în Slovacia, la data de 10 septembrie, iar evenimentul emblematic va avea loc la Bruxelles la 15 septembrie.
Nu ratați șansa de a participa la cea de-a doua ediție a Săptămânii europene a sportului. Vă așteaptă o gamă variată de activități în toată Europa. Clubul Sportiv Asociația Alergotura in parteneriat cu Direcția pentru Sport și Tineret a Judetului Timiș, Asociația Județeană Sportul pentru Toți Timiș , Academia olimpica Română Filial Timiș organizează în Saptamana Europeana a Sportului evenimentul de alergare Pe-un picior de plai, un eveniment sportiv de masă care promovează adoptarea unui stil de viaţă sănatos prin mişcare, dar şi incluziunea socială, integrarea celor defavorizati şi promovarea şanselor egale (sportul ca mijloc de coagulare a comunităţii). Evenimentul constă în patru curse de alergare de tip trail (alergare în natură), care oferă în primul rând posibilitatea participării la mișcare în aer liber și nu pune accent pe competiție. Evenimentul va cuprinde trei curse, desfășurate simultan, a căror start se va da în data de 10 septembrie 2016 la ora 09:15: 7,2 km;15, 5 km;20,5 km si crosul popular #Beactive 2,2 km la ora 12.30.
Haideți să fim activi!