Timisoara

Anunt Diamant Cadouri handmade in Timisoara

Daca esti interesat sa oferi un cadou handmade noi venim in ajutorul tau. Cu o experiemnta de peste 10 ani in conceperea cadourilor handmade personalizate putem oferi plusul de unicat daca ne spui exact ce-ti doresti. Ne focusam pe tipul de cadou ideal pentru persoana care il va primi prin tema, culoare, dimensiune si utilitate.

Istoria si cultul bijuteriilor in lume

Istoria si cultul bijuteriilor in lume

Detalii anunt

Telefon
0721331744
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Apartine de
Casa de Bijuterii Noblesse
Vizualizari
2668

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Istoria si cultul bijuteriilor in lume

Din vremuri preistorice portul bijuteriilor a debutat odata cu aparitia primilor oameni, cu portul de siraguri, os, scoici gaurite, folosite pe post de coliere precum si alte materiale gasite in natura, colorate cu ajutorul plantelor in culori foarte vii. Bijuteriile inaintea erei noastre erau confectionate din bronz, metal, piele, os.
Bijuteriile africane erau confectionate din scoici, lemn, fildes, os si piele reprezentand statutul si clasa sociala.
O dezvoltare deosebita in manufactura bijuteriilor a inceput in sec al xv lea cand s au folosit pe scara larga pietrele pretioase si semipretioase aduse din Orient, personalizand obiecte personale; haine, arme ssi armuri, mic mobilier si obiecte de cult.
Popoarele din America de Sud foloseau aurul pentru exprimarea statutului social si pentru legatura cu zeii, aurul fiind considerat a avea si efecte curative. Bijuteriile orientale sunt mult mai elaborate, mai complexe si mai viu colorate, folosindu se emailuri speciale si pietre semipretioase, pe cand bijuteriile europene sunt mai simple, perdomina aurul alb, platina si pietrele pretioase accesorizate cu snururi din matase, piele, silicon.
De a lungul timpului apetitul si dezvoltarea gustului pentru bijuterii a capatat o diversitate fantastica. Ca dovada ca istoria se repeta bijuteriile tineretului din epoca moderna sunt in locuite cu bijuterii din metal comun, plastic, sticla facute in serii de milioane de exemplare in detrimentul bijuteriilor din metal nobil, personalizate si atent mestesugite.

Casa de Bijuterii Noblesse
Timisoara, Strada Capitan Damsescu, nr. 40

Filtre anunt

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent

Anunt Platina Lumanari pentru botez in Timisoara

Botezul este un eveniment unic in viata familiei tale. Alege sa il pregatesti asa cum trebuie, cu ajutorul specialistilor. Comanda lumanari botez in Timisoara si in imprejurimi, iar noi vom avea grija ca tu sa te bucuri de..