Timisoara

Jim Bagnola: Manage your energy, not your time

Manage your energy, not your time

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
739

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 7 decembrie 20169:30-13:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Jim Bagnola revine in Romania pentru a sustine o serie de evenimente. In Timisoara, pe 7 decembrie, lanseaza un nou workshop - Manage your energy, not your time.

Cu cat provocarile sunt mai mari la serviciu, cu atat petrecem mai mult timp pentru a le rezolva. Acest lucru ne afecteaza atat fizic, emotional cat si psihic. Rezultatul- creste frecventa demisiilor si costul cu tratamentele medicale. Spre deosebire de timp, energia noastra este infinita. Ea poate fi regenerata si transformata de nenumarate ori. Da, cele mai multe companii investesc in competentele, abilitatile si cunostintele angajatilor. Prea putine insa ii ajuta sa isi intretina energia personala, acel lucru care le permite sa faca mai mult intr-un timp mai scurt si la un nivel net superior.

Acest workshop ne va revela cele patru tipuri de energie pe care fiecare dintre noi ne folosim in fiecare zi si ne va invata cum sa le dezvoltam in mod eficient, astfel incat “mai mult” sa nu fie o corvoada, ci un lucru facil si de durata.

Investitia pentru acest workshop de jumatate de zi este de 119 Euro fara TVA. Pentru participantii recurenti se aplica un discount de 5%, iar pentru grupuri mai mari de 4 persoane, exista un discount cumulativ. Studentii au discount de 50%.