Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

La Ultimate Smartfit Challenge toți concurenții sunt eroi

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
955

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Cele trei studio-uri Smartfit sunt locul de antrenament și întâlnire al multora dintre timișoreni. Fiecare zi petrecută alături de comunitatea creată în jurul brandului înseamnă o experiență. Creativitatea echipei Smartfit, atunci când vine vorba de divertisment, este unul dintre motivele pentru care fiecare eveniment organizat are un farmec aparte. Ultimate Smartfit Challenge este cel mai important eveniment marca Smartfit și a devenit deja emblematic pentru Timișoara în rândul sportivilor din țară. Competiția implică cei mai curajoși atleți care își doresc să se autodepășească la fiecare antrenament și de la o etapă la alta, în cadrul campionatului USC.

Gradul de dificultate al exercițiilor propuse de către Gabriel Budeș – instructorul Ultimate Training și membrul principal al echipei de organizare USC, diversitatea și spectaculozitatea probelor, numărul mare de susținători, prezența atleților din alte orașe și prezența unor importante branduri locale fac din Campionatul USC o confruntare frumoasă. Publicul prezent la finala Campionatului USC 2015 (cea de-a patra etapă) a fost foarte numeros și concursul a constituit o atracție pentru toți locuitorii orașului Timișoara și susținători ai sportului din alte orașe.

Categoriile din concurs sunt patru: băieți și fete, scaled și advanced, iar numărul maxim de participanți este 100. Sunt așteptați și participanți din Oradea, Sibiu, Târgoviște, Miercurea Ciuc, Târgu-Mureș, București, Cluj-Napoca și cei mai importanți susținători ai CrossFit-ului în plan local. Campionatul 2015 a adus pe podium cei mai voinici români care s-au întrecut în cadrul a patru competiții. În finala Campionatului 2015, Kulcsar Zoltan, câștigător al locului al treilea la French Trowdown 2015, categoria Masters s-a numărat printre concurenți.

Rezultatele cele mai bune din campionatul anului trecut, la categoria Advanced, le-au avut: Mihaela Achimeț – instructor Smartfit și Severin Irimia – sportiv originar din Târgoviște, instructor la CrossFit Euphoria, Kuweit. Severin a participat la USC și în 2014 și a impresionat publicul prin determinare, profesionalism și consecvență. Întotdeauna susținut de către un număr mare de sportivi, pe care îi inspiră în mod sigur, este deja foarte popular și în rândul susținătorilor timișoreni, care îl urmăresc în mod constant pe rețelele sociale. Organizatorii se bucură și de această dată de prezența lui la Prima etapă USC și îl felicită pentru că este singurul român care participă la Regionalele CrossFit Games. Toată comunitatea USC îl va susține în competiția în care se va confrunta cu cei mai buni sportivi din Europa și Africa.

Toți sportivii și fanii evenimentelor organizate la Smartfit vor fi prezenți la Prima etapă a celei mai importante competiții sportive din prima jumătate a lui 2016 în 16 și 17 aprilie, începând cu ora 09:30, la Smartfit 2. Premiile vor fi asigurate de către Smartfit și importanți susținători ai unui stil de viață sănătos care vor fi prezenți la USC.

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii