Timisoara

Lac pentru parchet de la COLOR MAGIC - Ingrijire si protectie pentru pardoseala in culori magice

Lac pentru parchet de la COLOR MAGIC - Ingrijire si protectie pentru pardoseala in culori magice

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
785

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In materie de pardoseli, parchetul a castigat surprinzator de repede locul fruntas printre preferintele proprietarilor de imobiluri de toate tipurile. Eleganta, rafinamentul si proprietatile sale sunt greu de egalat atunci cand este intretinut cu lac pentru parchet ce ii asigura rolul considerabil si titulatura de cel mai popular tip de pardoseala.
Indiferent ca alegeti un parchet din lemn masiv, unul stratificat sau unul laminat, ceruirea sau lacuirea acestora sunt operatiuni necesare in cazul in care doriti ca investitia facuta in acest scop sa fie una pe termen lung. Dezavantajul primei mentionate este acela ca necesita ingrijire frecventa ceea ce reprezinta un consum inutil de energie si effort in timp ce cu ajutoarul unui lac pentru parchet scapati de griji pentru o perioada lunga de tip fara a afecta in vreun fel aspectul natural atat de elegant al pardoselii dumneavoastra

Proceduri simple, dar tehnici complexe pentru aplicare lac pentru parchet – Rezultate maximizate de calitatea produselor COLOR MAGIC
Ca si in cazul lacurii lemnului, si atunci cand vorbim despre parchet exista cateva reguli de care trebuie sa tineti cont pentru a obtine rezultatele dorite.
In primul rand alegera produsului potrivit este cheia succesului acestei operatiuni. Daca alegeti sa raspundeti personal la acesta provocare, o documentare temeinica in ceea ce priveste caliatatea lacului pentru parchet pe care urmeaza sa il utilizati este absolut necesara. Specialistii restrang gama incredibil de variata de produse de acest gen la lacuri poliuretanice caracterizate printr-o rezistenta surprinzatoare la zgarieturi si pete sau lacuri acrilice renumite pentru faptul ca pastreaza foarte bine culoare naturala a parchetului, se incadreaza cu succes in categoria produselor eco, iar rezistenta conferita parchetului este si ea pe masura asteptarilor.
Odata ajuns acasa cu produsul potrivit, urmeaza pregatirea. In ceea ce priveste suprafata de lucru se recomanda ca aceasta sa fie lipsita de impuritati si perfect uniforma. Pentru rezultate de exceptie, mercurul termometruuil din incaperea in care veti lucra ar trebui sa se opreasca la 12 grade Celsius, iar umiditatea sa nu depaseasca 10%.

Lac pentru parchet – Caracteristici principale in privinta utilizarii
Pentru comoditatea dvs., turnati lacul intr-un recipient mare si lucrati cu o pensula lata, aplicarea unui lac pentru parchet se face intotdeauna de-a lungul fibrelor placilor de parchet cu pensula perfect perpendiculara pe acestea, iar pentru rezultate ireprosabile, lacuirea se face in 2 stratur. Timpul necesar de asteptare intre cele doua aplicari este specificata in general pe ambalajul produslui dar daca totusi nu este asa, se recomanda sa asteptati in jur de 6 ore.

Lac pentru parchet de la Color Magic - Exigenta calitatii pentru cele mai durabile rezultate
Indiferent de subiectul abordat, stim ca, calitatea nu este usor de gasit desi toata lumea o cauta. In materie de lac pentru parchet, la Color Magic va asteapa o gama variata de produse pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele fara a face rabat vreo secunda de la caliatea absoluta.
Pentru a vizualiza cel mai diversificat catalog online in materie lacuri si vopsele, la cele mai avantajoasde preturi si de cea mai buna calitate, va invitam sa accesati: www.colormagic.ro sau telefonati la numarul: 0722650145