Timisoara

Lansare AeRO - BVB

Lansare AeRO - BVB

Detalii eveniment

Telefon
0786208566
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 saptamani si 3 zile
Vizualizari
1596

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 12 martie 201518:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Bursa de valori Bucuresti, cu sprijinul oferit de Banat IT, Timisoara Star Up Hub siClinica de Firme Timisoara, organizeaza joi, 12 martie, incepand cu orele 18:30, in sala de conferinte de la City Business Center Timisoara, un eveniment cu scopul de a introduce in comunitatea de business din regiune, noul concept lansat de AeRO.
AeRO este noua piata de actiuni, reglementata de BVB, conceputa ca un acces desustinere alternativ si prietenos la finantarea in stadiu incipient dedicata StartUp-urilor promitatoare si IMM-urilor.
Construit pe modelul de succes al bursei din Varsovia “New connect market” sau al Bursei de investitii alternative din Londra, AeRO a fost lansat in 25 februarie si are deja doua companii listate.
In cadrul conferintei de la Timisoara, conceput ca un eveniment informativ si interactiv, cele mai importante aspecte legate de conceptul AeRO, principii de functionare, procesul de listare vor fi prezentate direct de expertii implicati in dezvoltarea si implementarea conceptului de piata AeRO (Marcin Wojcicki si Bogdan Mugescu) si primul antreprenor roman a carui companie a fost listata pe piata AeRO (Octavian Badescu).
Evenimentul se adreseaza in principal antreprenorilor si oamenilor de afaceri din regiune care detin firme StartUp si IMM-uri care ar putea deveni companii listate. Participantii interesati de la companiile din tarile vecine Romaniei sunt de asemenea bineveniti, deoarece AeRO este complet deschisa si companiilor straine. Viitori antreprenori, cadre universitare, studenti si reprezentantii media interesati pot de asemenea participa.
In plus echipa BVB care vine la Timisoara doreste sa intalneasca in zilele de 12-13 Martie, intr-un cadru 1 la 1, acei antreprenori locali puternic interesati sa evalueze posibilitatea unei admiteri AeRO.
Discutile la eveniment se vor tine in romana si engleza. Traducerea simultana va fi disponibila pentru primi 30 de participanti interesati.
Locul de desfasurare: City Business Center Timisoara, Cladirea D, Mezanin, Str. C. Brediceanu nr. 10
AGENDA
18:00-18:30 inregistrarea participantilor si cafea de bun venit
18:30-19:00 prezentarea pietei AeRO – BVB pentru entitati
Marcin Wojcicki, Executiv Manager al Bursei de Valori Bucuresti
Bogdan Mugescu, Business Development Specialist BVB
19:00-19:30 studiu de caz – listarea unei compani pe piata AeRO – BVB pentru entitati
Octavian Badescu, co-fondator SAMEDAY
19:30-20:30 Q&A
20:30-21:30 networking si cafea
Participarea la acest eveniment este gratis, dar trebuie sa va inregistrati la:
bit.ly/AeROTimisoara
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:
Radu Ticiu ­ 0722691279, radu.ticiu @ banatit.ro
Corina Pop – 0752 1 39 871, corinaana.pop @ gmail.com
Bogdan Mugescu – 0765346715, bogdan.mugescu @ bvb.ro