Timisoara

LeasingAutomobile.ro – Oferte avantajoase pentru pasionatii de masini in leasing performante

LeasingAutomobile.ro – Oferte avantajoase pentru pasionatii de masini in leasing performante

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
832

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sistemele de leasing sunt principala modalitate in care unui utilizator i se poate transmite un bun indispensabil in conditii de finantare sigure prin rate periodice stabilite in urma incheiereii unui contract de finantare.

Numeroase masini in leasing sunt disponibile la preturi avantajoase prin intermediul dealer-ilor autorizati din Romania care detin autorizatiile necesare in vederea comercializarii celor mai performante masini second hand foarte bine intretinute si la capacitatea maxima garantata de producatori ai marcilor recunoscute international.

Compania Leasing Automobile respecta cu strictete legislatia Romaniei, de aceea in activitate sa de predare a masinilor in leasing se conduce de prevederile Ordonantei 57/1997, cu actualizarile de rigoare ce au fost introduse in ultimul act normativ emis - OG 51 din 1997 republicata in Monitorul Oficial nr. 9 din 12 Ianuarie 2000.

La achizitionarea masinii in leasing se intocmeste un contract, durata minima a caruia este de 12 luni. In contractul in cauza sunt stipulate toate drepturile si obligatiunile atat a companiei ce ofera masini in leasing cat si a potentialului cumparator / utilizator al masinii in leasing.

La momentul actual se deosebesc 2 tipuri de leasing prin care va puteti achizitiona o masina in leasing, si anume:
 • Leasing financiar – Aceasta forma este cel mai des intalnita pe piata auto. Acest tip de leasing se aseamana cu un credit la banca;
 • Leasing operational - Este o forma mai putin utilizata de a achizitiona masini in rate. Acest tip de leasing se aseamana cu unul de inchiriere.

De asemenea este foarte important sa stiti ca la procurarea unei masini in leasing aveti posibilitatea sa utilizati unul din cele trei tipuri de grafice de esalonare a platilor de leasing. Aceste tipuri de grafice sunt:
 1. Regresiv – plata se efectueaza lunar, iar plata lunara se diminueaza;
 2. Sezonier - graficul de esalonare a masinii in leasing se relateza la sezonul in care is desfasoara activitatea potentialul cumparator;
 3. De anuitate – plata se efectueaza periodic, insa suma ramane neschimbata pe toata perioada de rascumparare a masinii in leasing.

Compania Leasing Automobile – masinile in leasing, luxul necesar

Compania Leasing Automobile pune la dispozitia dvs. masini in leasing prin sistemul de leasing financiar sau printr-un credit auto bancar. Deja depinde de dvs. ce varianta va convine mai mult si pe care o sa o alegeti. Insa oricare ar fi alegerea dvs. trebuie sa tineti cont de urmatoarele momente, foarte importante:
 • prima plata pe care trebuie sa o efectuati este avansul. Acesta constituie de regula 10% - 50 % din pretul total al masinii in leasing.
 • dvs. veti putea utiliza masina luata in leasing pe o perioada de 12 – 60 luni. Iar cand contractul va expira aveti posibilitatea sa prelungiti contractul de leasing, sa anulati contractul sau sa rascumparati masina in leasing de care v-ati folosit in toata periaoad curenta.

Masini in leasing – garantul succesului in afaceri

Indiferent de tipul masinii in leasing pe care ti-o doresti, poti fi sigur ca in parcul auto al Leasing Automobile vei gasi ceea ce cauti. Vei fi placut surprins de amabilitatea si eficienta personalului calificat al companiei, de timpul scurt pe care va trebuie sa-l cheltui si de rapiditatea perfectarii tuturor documentelor necesare. Leasing Automobile – noi tinem la clentii nostri.

Date de contact

Parc Auto Galati: 0741414488
Parc Auto Arad: 0741414466

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389