Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal

Euroinstal - Aeroterme si convectoare, Aparate de aer conditionat, Boilere, Calorifere, Cazane, Centrale termice, Panouri radiante, Panouri solare, Pompe de apă, hidrofoare, Pompe de caldura, Radiatoare, Sobe si seminee, Termostate, Tevi si robineti, Ventilatoare
https://euro-instal.ro

Lumina Sfanta de la Bethleem (Friedeslicht)


Lumina Sfanta de la Bethleem (Friedeslicht)

Detalii stire

Categorie
Stiri religie
Modificat
acum 1 deceniu si 1 an
Vizualizari
1384

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fundatia Academica Culturala Timisoara (FACT) in parteneriat cu IPA Timis, anunta cu bucurie ca pentru al saptelea an consecutiv, Lumina Sfanta de la Bethleem (Friedeslicht) va fi daruita Timisoarei in data de 20 decembrie 2012, orele 18, in Sala Capitol a Filarmonicii Banatul.

Timisorenii sunt invitati sa vina si sa ia lumina sfanta pentru casele lor. Friedeslicht (Lumina pacii ) este o actiune organizta de ORF – Linz Austria.

De aproape 30 de ani, aceasta lumina este adusa si distribuita in toata Europa, de la presedinti de state si pana la membrii ai parlamentului European sau Vatican. Scopul acestei actiuni, este aceea de a aprinde cat mai multe candele cu lumina sfanta in casele noastre , ale vecinilor si prietenilor.

Anual, zeci de milioane de europeni participa la aceasta actiune. Timisoara, este primul oras din Romania, care beneficiaza anual, de acesta lumina, adusa de FACT.

Deasemenea, FACT pune la dispozitie gratis, mici candele care vor fi oferite publicului spectator. Un mic program artistic, (solisti, grup vocal, big band) va fi sustinut de elevii Colegiului National de Arta Ion Vidu, ocazie cu care, acesti talentati copii vor primi cadouri.

Veniti sa luati lumina sfanta pentru casele voastre si pentru prietenii vostri!

Gratuit O nouă aplicație ortodoxă gratuită: Lumea ortodoxiei

Aplicația conține: calendar ortodox 2019-2030, biserici / mănăstiri din România, biblia ortodoxă, bibliotecă ortodoxă (acatiste, tropare, viețile sfinților, proloage, predici, tâlcuiri, filocalia etc.)