Timisoara

Maraton la Ponton Casa Baraj

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
1389

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 2 august 201415:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Valul de căldură al lui august aduce vibrații friendly la Ponton Casa Baraj și o sâmbătă extrem de interactivă, cu trei mari momente de interes. Cea mai tare locație outdoor din vestul țării pornește weekend-ul cu o prezentare de modă a designer-ului vestimentar Sofia Afrenie.

Evenimentul începe de la ora 15, când creatoarea de modă din Timișoara își îmbracă manechinele în cea mai recentă colecție - Summer Capsule. Publicul poate admira noul trend de outfit-uri, în viziunea talentatei Sofia Afrenie, în timp ce se relaxează la soare, pe șezlonguri.. Totul se transformă într-o petrecere sub soare, alături de binecunoscutul Pascal Junior și bineînțeles Maestros del Ritmo, începând cu ora 16. Petrecerea se desfășoară sub cupola Finlandia, brand recunoscut pentru tematica #lessordinary for the extraordinary!

După-amiaza este completată de multă bună-dispoziție, concursuri pe ponton și doar muzică bună. Iar dacă asta nu e destul, de la ora 23 intră în acțiune main event-ul weekend-ului! Super Flu se află în turneu mondial și își prezinta la Văliug noul album: Halle Salle. SuperFlu este acompaniat la platane de duo-ul magnific din Timișoara: John Trend și Elless, aka Maestros del Ritmo. Este o sâmbătă plină de surprize de toate genurile și un sfârșit de sâptămână de neratat, în stațiunea Crivaia. Iar până la marele eveniment al lunii august, să urmărim imagini de la cea mai recente petrecere de la Văliug, alături de super star-ul Ninetoes și hit-ul său Finder.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta