Restaurant Zefir din Timisoara va propune varianta 2 de Meniu pentru nunta si botez la 220 de lei.
I. Aperitiv
1. Piept de pui in bacon
2. Ruladă de porc
3. Ciuperci umplute
4. Doboş fantezie
5. Chifteluţe
6. Bulete de caşcaval
7. Rulou gordon bleu
8. Roşii umplute cu salată de vinete
9. Ardei cu liptauer
10. Măsline
11. Castraveţi natur
12. Rulou suncă cu hrean
13. Cabanos.
II. Gustare caldă - peste
1. Somon la cuptor cu sos de portocala
- Orez cu legume/ sau sote de legume
2. Şalău simplu sau parizian cu sos de lamaie
- Orez basmati
III. Supă de pui cu tăiţei
IV. Sărmăluţe bănăţene cu mămăliguţă - 4 bucati
1. Costiţă
2. Smântână
3. Ardei iute
V. Fel principal
1. Pulpe de pui la cuptor
2. Ceafă de porc la cuptor cu sos vânătoresc
3. Cartofi la cuptor cu smântână şi mozzarella
4. Salată de varză
5. Pâine
V. Băuturi - la discreţie
1. Cafea expresso lavazza
2. Apă plată / apa minerala
3. Sucuri gama Coca-Cola
4. 2 beri/persoana Ursus – Beck’s - Timisoreana.