Timisoara

Mentiune privind contractele din bani publici incheiate de Asociatia Timisoara Capitala Culturala Europeana

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 9 ani si 2 saptamani
Vizualizari
844

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Mențiune privind contractele din bani publici încheiate de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană

Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană face următoarele precizări cu privire la informațiile apărute în mass-media despre contractele derulate cu finanțare din bani publici:

  • Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană (ATCCE) nu a încheiat nici un contract cu firma de publicitate ADwiser. Sigla Asociației apare în portofoliul acestei firme ca urmare a unor servicii de design oferite de ADwiser Federației Române de Badminton. ATCCE a încheiat contract de parteneriat doar cu Federația Română de Badminton, semnând în acest sens un acord de parteneriat care include clauzele de utilizare (gratuită) a siglei Asociației cu ocazia promovării turneelor internaționale de badminton.
  • Toate contractele derulate de Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană există în arhivele instituțiilor publice care gestionează bani publici. Ele au fost încheiate conform legislației în vigoare și există documente justificative pentru toate sumele cheltuite în activitățile din proiect.
  • Contactat telefonic pentru a explica ce informații are despre contractele Asociației Timișoara Capitală Culturală Europeană, domnul Ciprian Mihok a menționat că a făcut referire la Asociație doar pentru faptul că a văzut că sigla acesteia apare pe site-ul firmei între alte sigle ale unor companii și regii locale. Domnia sa a precizat că văzând sigla Asociației a presupus că ar exista și un contract.

Vom aprecia dacă pentru subiecte privind tema Timișoara 2021 Capitală Culturală Europeană veți contacta și reprezentanții Asociației pentru a clarifica astfel de situații de natură să cultive îndoiala cu privire la activitățile echipei în pregătirea dosarului de candidatură al orașului.