Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

MTS: Lipa - Ne confruntam cu un numar mic de sportivi calificati, dar federatiile si-au asumat 8 medalii la JO de la Rio

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
718

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Ministrul Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă, a declarat, joi, că România se confruntă cu un număr mic de sportivi calificați, dar a precizat că federațiile și-au asumat câștigarea a opt medalii la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro.
'Degeaba mă gândesc eu la medalii, mai mult trebuie să se gândească federațiile care își asumă un rezultat atunci când solicită finanțare din partea ministerului. Pentru că finanțarea se dă pe contracte și obiective. Ca estimare, din ce și-au asumat federațiile, sunt în jur de opt medalii la Rio. Mult a fost, puțin a rămas, acum așteptăm și rezultatele să apară. Jocurile Olimpice bat la ușă, iar noi ne confruntăm cu un număr atât de mic de sportivi calificați încât mie nu îmi vine să cred. Mai ales că îmi aduc aminte de edițiile la care am participat eu când eram prea mulți. Dar toți cei calificați, precum și cei care încă mai au șanse să obțină calificarea, au tot sprjinul meu', a spus Lipă.
Ministrul speră ca la canotaj, echipajul feminin de 8+1 al României să obțină nu numai calificarea, ci o medalie la JO de la Rio. 'Vreau să cred că Londra 2012 a fost un accident. Fetele au mai crescut în patru ani și eu cred în șansa lor. Nu numai în calificare, ci chiar într-o medalie la Rio. Sunt în stare să se lupte pentru un loc pe podium la Rio', a spus Lipă, care a câștigat cu echipajul de 8+1 al României trei medalii de aur la JO din 1996, 2000 și 2004.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro