Timisoara

Nicu Covaci, Moni Bordeianu

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 2 ani si 4 luni
Apartine de
Sala Constantin Jude
Vizualizari
1581

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 1 martie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

”Toate-au fost la modă atunci,

Toate sunt la modă acum...”

”Vremuri – Remember the 60s” este un concept care include înfățișarea celor doi fondatori Phoenix într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce privește repertoriul cât și din punct de vedere al modalității de prezentare.

În anii 60 se pun bazele formației Phoenix, pe atunci Sfinții, revoluționând nu numai ideea evenimentelor live în Timișoara epocii dar și cifrele obișnuite în materia vânzărilor de albume la nivel național. Ceea ce avea să devină ulterior formația-mit a muzicii românești a debutat cu un repertoriu străin, neobișnuit vremurilor.

În concertele turneului ”Vremuri”, Moni Bordeianu se întoarce în fața publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, și cu perioada Phoenix care l-a consacrat. Într-o interpretare de excepție a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generațiile care au trăit fenomenul anilor 60, ci și pentru ascultătorii de toate vârstele care iubesc nemuritorii rock-ului clasic.

Alături de Moni Bordeianu și de Nicu Covaci vor urca pe scenă Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, bass) și Roxana Zanga (tobe), iar evenimentele se vor desfășura în locații care permit o atmosferă de apropiere și de comunicare, și o participare activă din partea publicului.

La fiecare concert, cateva zeci de fani norocoși vor câștiga câte un Cd demo din partea formației.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta