Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Oktoberfest Timisoara 2016

Kindlein, in trei acte, la Scart

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 8 ani si 8 luni
Vizualizari
1198

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Organizatorii Oktoberfest anunță oficial pe aceasta cale și cum mare părere de rău că, anul acesta, Oktoberfest nu va mai fi prezent la Timișoara.
No, să nu fie bai, dragi bănățeni, că au fost motive independente de noi și de unchiul Hans, cum ar fi lucrările de construcție a proiectului Openville - zona parcării de la intrarea în Iulius Mall, unde s-a desfășurat Oktoberfest ediția 2014 și 2015, fiind în plin șantier.
Distracție mai mare ca la Timișoara nu a existat și am recunoscut și noi in gura mare, cu toată spuma de bere, că Banatu-i fruncea!
De aceea, la anul, cu siguranță, vă vom încânta cu muzică bună germană, deliciile noastre culinare și parada fastuoasă și nu ne vom lăsa până nu vom da din nou cep împreună la butoiul cu bere.
Dacă sunteți nostalgici, închinați o halbă de Timișoreana și gândiți-vă la edițiile trecute, când Oktoberfest o fost și la dumneavostră, fruncea distracției!

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/