Timisoara

Anunt Diamant Medissa Vita

Medissa Vita Timisoara - Biorezonanta - Nutritie - Aromaterapie - Terapia cu plante - Cristaloterapie - Bioenergoterapie - Terapia Bowen - Terapii Access - Theta Healing - Cromoterapie - Remedii florale Bach - Terapia vibrationala Rife - Oncoterapie

https://nutritie-biorezonanta.ro

Organizatiile aleg vineri la Casa Tineretului independenta sau supunerea

Organizatiile aleg vineri la Casa Tineretului independenta sau supunerea

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 8 ani si 4 luni
Vizualizari
1255

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Va transmit situatia in care se afla Casa Tineretului din Timisoara in momentul de fata

,,Organizatiile aleg vineri la Casa Tineretului independenta sau supunerea Mare scandal la Casa Tineretului! Vineri, in data de 26 februarie, in cadrul sedintei cu organizatiile membre se va decide viitorul Casei Tineretului. Un sambure de independenta pare ca incepe sa rodeasca in cadrul institutiei. S-a propus suspendarea presedintelui din functie pe motivul implicarii politice in partidul PNL si aparitiei acestuia pe listele de candidati la Consiliul Local Timisoara.
Vor decide organizatiile sa fie independente fata de PNL, sau vor alege sa se supuna vointei partidului? Catalin Iapa este un personaj controversat ce a stat in umbra PNL de mai mult timp. Dar o data cu aparitia listelor de candidati la Consiliul Local Timisoare pare sa scoata si acesta capul “in lumea” mare dupa ce a slujit partidul. Interesele sunt mari, si acesta, isi joaca ultima sansa sa nu fie inlaturat de la coducerea Casei Tineretului. Are sustinatori de seama, Robert Kristof, consilier presonal al lui Robu si prieten bun cu Iapa dupa cum se observa de pe facebook, o sa fie prezent la sedinta in care se voteaza demiterea presedintelui. Vor reusi acestia sa subjuge ONG-urile din Timisoara inca o data si sa ramana in functie? Cate organizatii controleaza si manipuleaza cei doi se va vedea in cadrul sedintei, dar interesele sunt mari si o inlaturare a acetora din cadrul structurii ar insemna o eliberare din zgarda pusa de PNL pe cladire. Pe langa cei doi candidati la Consiliul Local apare pe lista si Ciprian Orhei a carui demitere este supusa la vot tot in sedinta de vineri de la Casa Tineretului.
Sansele sunt minime si cel mai probabil Catalin Iapa isi va urma interesele personale si ale partidului si va continua la Casa Tineretului ca presedinte.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro