Timisoara

Pat pentru copii care crește odată cu copilul

Pat pentru copii care crește odată cu copilul

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
192

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Venirea pe lume a bebeluşului aduce numeroase provocări în viaţa cuplului, de la cele legate de modificarea stilului de viaţă şi a obiceiurilor, la cele legate de buget. Primii ani de viaţă ai micuţului pun presiune serioasă şi pe economiile familiei. Totuşi făcând alegeri geniale, această etapă poate fi parcursă lin.

Dacă încă nu ai aflat, obiceiurile de somn şi necesitățile copilului în primul an de viaţă se modifică de la o lună la alta. Mobilierul achiziționat la naştere, poate deveni nepotrivit odată ce copilul începe să stea în fund, să se mişte şi să se ridică în picioare. În acest context achiziționarea de corpuri de mobilier multifuncționale poate fi soluţia ideală, accesibilă, potrivită pentru diferite etape de dezvoltare.

Pat Noona 4 în 1 - ideal confortul nou-născuţilor şi al copiilor mici

Patul Noona 4 în 1 poate fi considerat varianta optimă pentru părinții ce doresc să asigure copiilor suport perfect pentru somn, joacă şi relaxare. Patul are construcţie inteligentă, putând fi modificat în funcţie de etapa de dezvoltare a celui mic. În prima fază, mini, poate fi păstrat sub formă de pat pe roţi cu funcție de legănare, în etapele ulterioare poate fi extins şi adaptat necesităţii celui mic. Datorită construcției, varianta de pat Noona 4 în 1 poate fi transformat și în ţarc de joacă şi relaxare. Este gândit pe două nivele de înălţime, ce permite îngrijirea optimă a celui mic, asigurând accesul rapid şi fără efort pentru mamă.

Modelul este realizat din materiale ecologice, fag cu certificare FSC, lemn 100% reciclabil. Suportul pentru somn este asigurat de saltele, din spumă skycell 20 de calitate superioară, dar şi de lenjeriile realizate din materiale ecologice naturale.

Patul Noona 4 în 1 este disponibil magazinul MamaBoutique din Concept Store, Bucureşti dar şi online. Sistemul propus este facil de montat și de exploat, putând fi utilizat din prima zi de viaţă pană la vârsta de șase ani. Cu estetică distinsă şi opțiuni numeroase de organizare a spaţiului de somn, odihnă şi relaxare reprezintă o soluţie excepţională ce susţine creşterea şi dezvoltarea bebeluşului.

Avantajele modelului de pat Noona 4 în 1 nu se rezumă la cele legate de confortul şi dezvoltarea bebeluşului. Varianta este ergonomică pentru părinţi, accesul la bebeluş făcându-se confortabil, este simplu de montat şi de organizat, fiind alegerea numărul unu a părinților care doresc să asigure celor mici confort ridicat încă din primele zile de viaţă.