Timisoara

Patru semne care arata ca ferestrele existente necesita inlocuire

Patru semne care arata ca ferestrele existente necesita inlocuire

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Seo Agency
Vizualizari
966

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cand este momentul potrivit sa inlocuiti ferestrele cu geam termopan? In acest articol, vom analiza aceste indicii.

Principalele semne care arata ca geamurile termopan trebuie inlocuite sunt urmatoarele:

- Apa se scurge prin profile
- Observati condens intre geamuri
- Apar fisuri in geam
- Se simte un curent de aer la fereastra inchisa

Primul semn care arata ca ferestrele termopan trebuie schimbate: Scurgerile

Daca identificati apa la geam, este posibil ca sigiliul ferestrei sa se fi rupt. Daca nu este sigiliu, ar putea fi probleme de drenaj. Daca aveti ferestre termopan de foarte mult timp, acestea isi pot pierde din functionalitate si fiabilitate. Pentru toate acestea cazuri va recomandam inlocuirea ferestrelor actuale.

Al doilea semn care arata ca termopanele trebuie inlocuite: Condensul

Definitia tehnica a condensului este:

Condensul reprezinta procesul prin care gazul sau vaporii se transforma in lichid. Daca temperatura unui obiect, cum ar fi sticla, scade sub temperatura punctului de roua, a umidiatatii relative a aerului din jur, atunci vaporii de apa din aer se condenseaza in picaturi de apa pe suprafata sa. Punctul de roua se modifica in functie de volumul de apa in aer (umiditate). In conditii soft, condensul se intampla la temperaturi mai ridicate. In medii mai reci, condenstul are loc chiar daca exista o umiditate scazuta in atmosfera. In cazul in care condensul s-a format intre cele doua geamuri ale termopanului, atunci aveti o problema majora.

Condensul indica faptul ca sigiliul care inconjoara cele doua geamuri a produs o scurgere. La randul sau, acest lucru inseamna: cavitatea de vaz dintre geamurile termopan nu este etansa. Daca s-a intamplat acest lucru, atunci trebuie sa inlocuiti imediat geamul termopan.

Al treilea semn care arata ca trebuie sa cumparati geamuri termopan noi: fisuri in sticla ferestrei

Daca geamul termopan este crapat, ciobit sau spart, atunci inlocuirea sticlei este singura optiune. In caz contrar, se ajunge la condens sau scurgere de apa si aer.

Al patrulea semn ca geamul termopan trebuie inlocuit: Curentii de aer

Daca ati observat curent la fereastra, atunci, cel mai probabil, sigiliul s-a defectat. Daca simtiti ca simtiti ca acesti curenti apar intre rama ferestrei si lucrarile din caramida, inseamna ca etansarea s-a defectat. Cand se intampla acest lucru, sigiliul trebuie inlocuit. Va recomandam sa cumparati noi geamuri termopan pentru a le inlocui pe cele vechi.

Daca ferestrele dumneavoastra se confrunta cu oricare din cele 4 probleme enumerate mai sus, atunci sunati-ne pentru geamuri termopan Salamander noi. termopane-salamander.ro va ofera solutii excelente pentru confort termic, acustic si siguranta sporita. Produc si monteaza ferestre Termopan Salamander utilizand o tehnologie complexa de productie si management al calitatii. Rezultatele sunt apreciate de toti clientii, care ne recomandam prietenilor si apropiatilor.

Se ofera mai multe tipuri de ferestre termopane Salamander printre care Streamline 76, Brugmann blu Evolution 73, 82 si 92 (aceasta fiind adancimea constructiva). Site-ul va pune de asemenea la dispozitie o serie de accesorii, pentru a putea face o singura comanda de geam termopan si obloane, feronerie, glafuri, plase, jaluzele, sticla securizata etc.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369