Timisoara

Pe ce cheltuie femeile mai puțin

Pe ce cheltuie femeile mai puțin

Detalii anunt

Web
https://www.stylishcircle.ro/
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Apartine de
StylishCircle.ro
Vizualizari
350

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Chiar dacă sună ciudat, sunt anumite categorii de piese vestimentare sau încălțăminte pe care femeile nu doresc să cheltuie prea mulți bani. General vorbind, doamnele pun accentul fie pe piesele pe care le poartă des, fie pe cele purtate la ocazii. Desigur aici intervine și meseria care poate influența comportamentul de cumpărare și alegerea pieselor cheie pentru garderobă.

Echipamente sportive

Dacă nu face neapărat o pasiune, sau nu e ocupația principală din care câștigă un venit, treningurile de dama sunt piese în care nu doresc să investească mult. Sigur că este important ca materialul din care sunt făcute treningurile să fie de calitate, să se simtă bine pe piele, însă elemente precum brandul sau cât de nouă e colecție din care face parte devin foarte puțin importante. Situația se schimbă dacă este vorba de un atrenor de fitness care poate 70% din timp îl petrece în echipamentul sportiv.

Papucii și șlapii de plajă

Dacă atunci când vorbim de sandale sau cizme, femeile au grijă să aleagă piese deosebite pe care sunt dispuse să plătească mai mult, când vine vorba de papucii de casă sau șlapi de plajă, acestea aleg cele mai ieftine modele. Sigur că există excepții și aici, însă de cele mai multe ori acest gen de încălțăminte este pur sezonier și se așteaptă să și țină tot atât. De multe ori doamnele optează pentru magazine online cu produse ieftine precum Kalapod, unde pot să găsească modele numeroase la cele mai mici prețuri de pe piață.

Dresuri și șosete

Dresurile elegante sunt foarte fragile fiind extrem de ușor de agățat chiar și la prima îmbrăcare. Din acest motiv multe femei aleg să nu investească foarte mult în astfel de produse, căutând în schimb ceva de calitate la preț mic.

Când vine vorba de șosete, albul, negrul și bejul sunt iubite în general, iar modelele cât mai simple.Astfel vor merge pe materiale naturale, în care piciorul nu transpiră așa tare, dar nu caută neapărat un brand de renume pe care să plătească în plus. Bărbații în schimb, sunt mult mai pretențioși la capitolul șosete și preferă modele mai extravagante semnate de branduri de renume.

Toate aceste preferințe diferă de la o femeie la alta, de la un stil de viață la altul și nu pot fi neapărat comparate când vine vorba de alegerea produselor preferate.