Timisoara

Pesticide-Az.ro – Pentru o recolta foarte bogata utilizam ingrasamant foliar cu proprietati adecvate tipului de cultura agricola

Pesticide-Az.ro – Pentru o recolta foarte bogata utilizam ingrasamant foliar cu proprietati adecvate tipului de cultura agricola

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
557

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru a beneficia de o recolta bogata, tot mai multi gradinari si cultivatori utilizeaza produse special create pentru intretinerea si protejarea culturilor din domeniul agriculturii: ingrasamant foliar, pesticide, fungicide, erbicide etc. Orice pasionat de agricultura isi doreste ca propria sa cultura sa fie frumoasa si, mai ales, bogata si sa beneficieze de bucuria de a cultiva diverse fructe si legume pe care sa le consume sub forma de alimente bio (naturale). Pentru ca ce poate fi mai frumos decat sa iti ingrijesti propria gradina si sa cultivi legume si fructe care sa iti asigure o viata sanatoasa?

Ingrasamant foliar – Putere de exploatare a celor mai bune conditii de protejare a culturii
Dupa cum bine stiti deja, indiferent de tipul culturii, fie ca este o cultura de cereale, legume sau pomi fructiferi, numeroase tipuri de insecte vor ataca si distruge culturile. De aceea, pentru a face fata acestora si pentru a putea beneficia de culturi bogate si frumoase trebuie sa cumparam produse din categoria ingrasamant foliar, astfel incat culturile noastre sa aiba puterea sa isi extraga toate mineralele necesare din pamant si pentru a putea face fata luptei cu insectele daunatoare.

Multi-componente de vitamine si minerale – Ingrasamant foliar de la Pesticide AZ
In ziua de azi, exista diverse tipuri de ingrasamant foliar - ingrasamant foliar pentru diverse culturi de legume, pentru culturi de cereale etc. Aceste tipuri de ingrasaminte foliare se impart in doua mari categorii de produse, si anume: produse mono-componente ce contin un ingrasamant foliar foarte bogat in Potasiu si ingrasamintele multi-componente care contin nu numai Potasiu, ci si un complex foarte echilibrat de minerale format din: Zinc, Fier, Magneziu, Calciu si alte minerale care asigura o buna crestere a plantei.

Caracteristici avantajoase – Ingrasamant foliar
Atunci cand va ganditi sa achizitionati produse din gama ingrasamant foliar, special create pentru protejarea culturii dvs., trebuie sa aveti in vedere urmatoarul aspect foarte important:
Cantitatea de ingrasamant foliar trebuie foarte bine calculata in raport cu suprafata cultivata pe care urmeaza sa fie aplicat un produs din aceasta gama si perioada de pauza inainte de recoltarea culturii pentru a avea timp sa se elimine toate substantele, deoarece exista un potential risc toxic pentru oameni daca aceasta perioada nu este respectata iar produsele recoltate in urma culturii sunt consumate.

Pesticide-Az.ro – Preturi avantajoase pentru calitatea recoltei dvs.
Preturile pentru produsele din gama ingrasamant foliarsunt extrem de diversificate, deoarece acestea sunt atat in cantitati diferite cat si de mai multe tipuri dupa cum ati observat mai sus. Preturile pot incepe de la 3 lei pentru 50 ML de ingrasamant foliar si pot ajunge chiar si peste 150 lei pentru doar 1 L de ingrasamant foliar.
Un ultim aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere inainte de achizitionarea produselor ce au la baza ingrasamant foliar consta in faptul ca acestea sunt utilizate in functie de cultura pe care sunt aplicate.

Pesticide-Az.ro – Magazin online specializat in comertul produselor de ingrasamant foliar
Astfel de ingrasaminte foliare puteti gasi in diverse magazine de specialitate de la dvs. din localitate sau din localitatile limitrofe. In cazul in care nu dispuneti de timp de cautare gasiti numeroase produse din categoria
ingrasamant foliar in cadrul magazinului online: www.pesticide-az.ro
Pentru informatii si suport tehnic telefonati la numarul: 0724254542
Pentru comenzi apelati la numerele: 0250772566, 0726214441.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389