Timisoara

Polita de asigurare pentru virusului COVID 19

Polita de asigurare pentru virusului COVID 19

Detalii anunt

Telefon
0730034154
Categorie
Anunturi diverse
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
304

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Polita de asigurare pentru virusului COVID-19

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, va acoperi în mod excepțional riscurile asociate epidemiei de coronavirus pentru clienții actuali și cei care vor încheia Asigurare medicală integrală, Asigurare de viață și Asigurare de călătorie în străinătate.

Decizia a fost luată în ciuda faptului că practica standard, la nivel de industrie și valabilă pe plan internațional, exceptează pandemiile din contractele de asigurare. Astfel, Groupama Asigurări continuă să fie alături de clienții săi, dovedind că responsabilitatea și solidaritatea sunt valori care o ghidează, chiar și în momente extrem de delicate.

Vor fi acoperite spitalizările și decesele cauzate de infecția cu virusul COVID-19 și exonerarea de la plata primelor ca urmare a decesului. ûOrice alte evenimente asigurate, cauzate de infecția cu acest virus nu vor fi acoperite.

Ca exemplu: Asigurarea suplimentară de incapacitate temporară de muncă din orice cauză - nu vor fi despăgubite cazurile de izolare sau carantină. Vom solicita scrisoare medicală care conține diagnosticul și simptomele ce conduc la acordarea concediului medical și declarație pe proprie răspundere a medicului că asiguratul nu se află sau nu s-a aflat în izolare sau carantină.

Pentru detalii va stam la dispozitiei telefonic la numarul 0730034154.