Timisoara

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com

Prezentarea companiei Simco International - 30 de ani de succes în domeniul energetic

Prezentarea companiei Simco International – 30 de ani de succes în domeniul energetic

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
447

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

SIMCO International este o companie românească fondată în anul 1993, specializată în proiectarea și execuția de rețele și racorduri electrice la nivel național, având capacități de proiectare, execuție și logistică pentru proiecte complexe care acoperă clienți casnici, comerciali, industriali și/sau dezvoltatori imobiliari. Compania are o echipă de peste 60 de angajați și un portofoliu diversificat de clienți, inclusiv Lidl, Mega Image, Auchan, Rompetrol, Enel, Regina Maria, AFI Cotroceni, Cora, Socar, ParkLake și Kaufland.

Cu o experiență semnificativă în domeniul energetic, SIMCO International a devenit o companie de încredere și recunoscută pe piața locală pentru serviciile sale de calitate. Compania a dezvoltat o gamă largă de servicii, inclusiv proiectarea și execuția de instalații electrice de joasă, medie și înaltă tensiune, lucrări de rețea și racordare, mentenanță și reparații, precum și servicii de consultanță și audit energetic.

SIMCO International are o abordare orientată spre client și se concentrează pe satisfacția acestuia, prin oferirea de soluții personalizate pentru fiecare proiect și nevoile specifice ale fiecărui client. În plus, compania se angajează să respecte cele mai stricte standarde de calitate și siguranță, astfel încât să poată furniza servicii de cea mai bună calitate într-un mod sigur și eficient.

Simco International este un partener al companiei ENEL, care se ocupă de lucrări autorizate în domeniul branșamentelor, mentenanței și modernizărilor rețelelor electrice din infrastructura ENEL. Astfel, Simco International colaborează cu ENEL pentru a asigura funcționarea eficientă și sigură a sistemelor electrice, precum și pentru a oferi servicii de înaltă calitate clienților. Aceasta implică lucrări precum instalarea de noi branșamente electrice, întreținerea și repararea echipamentelor existente și implementarea de tehnologii și soluții moderne pentru îmbunătățirea performanței și eficienței rețelei electrice.

SIMCO International este o companie cu o experiență semnificativă în domeniul energetic și cu un portofoliu diversificat de clienți din diferite sectoare. Compania oferă servicii de proiectare și execuție de rețele și racorduri electrice la nivel național, precum și servicii de mentenanță și reparații, consultanță și audit energetic. Cu o abordare orientată spre client și un angajament puternic pentru calitate și siguranță, SIMCO International este o companie de încredere și recunoscută pe piața locală.

- Companie: SIMCO INTERNATIONAL IMPEX SRL
- Adresă: Șoseaua Leordeni 90B, Popești-Leordeni, 077160
- Telefon: +40 724 591 344
- Email: office@simcointl.ro
- Oraș: București
- Țară: România
- Website/URL: https://simcointl.ro

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii