Timisoara

Psihoterapie individuala si de cuplu in Timisoara

Psihoterapia individuala si de cuplu pentru o viata fericita in Timisoara

Detalii

Web
http://www.nicoletaiordache.ro/contact.html
Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 4 ani si 10 luni
Vizualizari
928

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Psihoterapie individuala si de cuplu in Timisoara

Cine nu a visat ca aiba mereu o relatie perfecta? Orice cuplu se confrunta insa la un moment dat pe parcursul unei relatii cu situatii tensionate, conflictuale, cu probleme de comunicare si relationare, cu perioade de certuri si suparari. Sunt cupluri care pot depasi aceste momente de criza prin identificarea unor strategii functionale proprii, dar sunt si cupluri care nu reusesc sa faca acest lucru, situatie care ar putea duce la racirea sau chiar la ruperea relatiei.

Problemele de cuplu pot aparea in diverse situatii: cand comunicarea este absenta sau ineficienta (atunci cand un partener nu comunica deschis despre propriile nevoi sau comunicarea se limiteaza strict la probleme de aspect administrativ etc.), cand comunicarea este negativa (atunci cand sunt scoase la suprafata nemultumirile, frustrarile, supararile etc.) sau poate atunci cand apare o a treia persoana in relatie (un prieten, o colega, soacra sau altcineva din familie etc.).

In situatiile in care este vorba despre rezolvarea unor probleme in cadrul unui cuplu este important ca fiecare dintre parteneri sa depuna eforturi in gasirea de solutii comune convenabile, sa parcurga un proces de psihoterapie individuala pentru ca eficienta terapiei de cuplu sa fie cat mai mare.

Daca aveti o problema de cuplu incepeti chiar de azi cautarea de solutii si nu ezitati sa solicitati sprijinul unui psiholog.