Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Răsfăț acasă în sezonul rece: 6 idei cozy

Răsfăț acasă în sezonul rece: 6 idei cozy

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
387

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În zilele geroase de iarnă tot ce îți poți dori este să te bucuri de confortul casei tale. Confortul uneori aduce și o puternică notă de răsfăț, așa că iată câteva idei prin care îți poți transforma casa într-un loc cât mai confortabil, în care să te adăpostești de temperaturile scăzute.

O baie fierbinte este cel mai de preț răsfăț iarna

Băile fierbinți merg cel mai bine iarna, pentru că îți oferă confort, căldură și revigorare. Pentru a te bucura de o experiență perfectă poți opta pentru căzile de baie de la Mathaus, pentru că aici vei avea garanția că vei primi modele de calitate, care să se potrivească amenajării băii tale. Dacă vrei un anumit tip de cadă sau o anumită dimensiune, atunci intra pe site-ul lor pentru cazi de baie de toate marimile si tipurile care să satisfacă nevoia ta de confort.

Instalează o centrală termică

Centrala termică este cu siguranță o investiție destul de mare, însă ea este și una deosebit de confortabilă, deopotrivă. Centrala termică îți asigură confortul termic de care ai nevoie, atât prin prisma încălzirii caloriferelor cât și în ceea ce privește prepararea apei calde. Este important să alegi în mod corect centrala termică, în funcție de combustibilul pe care îl vei folosi, astfel încât să te poți bucura de confort, de eficiență termică, dar și de economii financiare.

Achiziționează seturi de cosmetice de baie

Dacă plănuiești un răsfăț într-o cadă fierbinte, atunci o baie cu spumă poate fi obținută doar dacă ai la îndemână produsele de îngrijire potrivite. Alege așadar un spumant de baie sau un gel de duș potrivit, dar și alte cosmetice care să îți ofere un adevărat răsfăț, atunci când tu te delectezi cu o baie fierbinte, în ciuda frigului de afară.

Alege prosoape confortabile

Dacă tânjești după confortul hotelurilor de cinci stele, atunci ar trebui să știi că poți obține același efect chiar la tine acasă. Tot ceea ce trebuie să faci este să cumperi câteva prosoape similare celor din regimul hotelier, pe care să le folosești atunci când ai nevoie de un plus de răsfăț. Este recomandat însă să fii atent la aceste prosoape, să le alegi astfel încât să fie realizate din fibre naturale și de asemenea să le usuci în uscătorul de rufe, dacă vrei să le păstrezi calitățile de absorbție și pe cele de confort.

Amenajează baia cu stil


Răsfățul stă adesea și în confortul pe care îl resimți ca urmare a utilizării spațiului. Astfel, este recomandat să amenajezi baia într-un mod cât mai plăcut și estetic, folosind spațiul într-un mod cât mai rațional. Practic, o baie este cu atât mai confortabilă cu cât este mai organizată, pentru că te poți bucura de confortul utilizării fără a te simți încorsetat de dimensiunea băii.

Amenajează baia cu caloriferele potrivite

Pentru a te simți confortabil în baia ta va fi nevoie să folosești caloriferele potrivite ca dimensiune, astfel încât acestea să poată acoperi necesarul de căldură din baie. Poți alege calorifere din aluminiu sau calorifere din oțel, ambele variante fiind deosebit de eficiente din punct de vedere al randamentului termic și al esteticii. Caloriferele de baie se dispun de cele mai multe ori în plan vertical, însă în funcție de dimensiunea băii și de preferințele personale poți opta pentru orice tip de variantă de amenjare.

Răsfățul în zilele reci vine din toate lucrurile care îți aduc un plus de căldură. Un halat de baie potrivit și un prosop pufos, o loțiune folosită după o baie fierbinte cu spumă, fiecare dintre acestea sunt opțiuni pe care merită să le încerci pentru a te simți cât mai confortabil și răsfățat chiar și în sezonul rece.

Sursa foto: unsplash.com/photos/L4iRkKL5dng

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro