Timisoara

Recital: "Suflet. Peisaje muzicale din Carpați și Himalaya"

Detalii spectacol

Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 2 saptamani si 17 ore
Vizualizari
68

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 18 martie 202319:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Sărbătoriți venirea primăverii cu un eveniment inedit, ce aduce împreună muzica tradițională din România și India!
De la doină la dhun, de la horă la hori, de la sârbă la raga, în cadrul concertului veți descoperi diversitatea și bogăția muzicală a celor două țări. Artiștii vă vor încânta cu interpretări surprinzătoare ale unor îndrăgite piese din folclorul românesc, alături de un repertoriu inspirat din anotimpurile și festivalurile indiene.
Cei trei muzicieni creează un melanj sonor plin de sensibilitate și emoție, construind punți de legătură între suflete prin sunetul universal al muzicii. Cu vocea sa caldă și măiestria interpretării la nai, Narcisa Băleanu dă glas celor mai reprezentative expresii muzicale ale sufletului românesc. Bhaskar Das redă prin flautul său din bambus spiritul ancestral al civilizației indiene iar Amit Mishra, la tabla, adaugă dinamism și forță întregii prezentări muzicale.
Lăsați-vă purtați într-o fascinantă călătorie sonoră pe două continente și trăiți bucuria redescoperirii tradițiilor ce ne reprezintă și ne dau valoare în lume.
Biletele pot fi cumpărate de pe MYTICKET.RO și de la casieria Sălii Capitol.
Eveniment organizat de Centrul Cultural “Rabindranath Tagore” în colaborare cu Filarmonica “Banatul” Timișoara, cu sprijinul Ambasadei Indiei la București și al Ministerului Culturii din India.
Sponsor: Organic India

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta