Timisoara

Rent a car simplu și eficient în Timișoara

Rent a car simplu și eficient în Timișoara

Detalii anunt

Telefon
0739751444
Web
https://www.365rent.ro/contact/
Pret
30 EUR
Categorie
Anunturi servicii auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Imaginează-ți următoarea situație: e vineri, unde pe la ora 14:00, se anunță un weekend cu vreme frumoasă și tu, alături de câtiva prieteni, parcă ați merge într-o vacanță undeva mai departe de Timișoara. Fie pe la munte în Apuseni, fie la Dunăre sau poate chiar un city-break până la Budapesta. V-ați pus toate bagajele în mașină, v-ați luat câte ceva pentru drum și când să porniți motorul, acesta nu reacționează cum v-ați așteptat. Se aud niște sunete care vă spun că mașina nu se simte foarte bine.

Cu toții am avut această problemă la un moment dat. Mașina care fie nu pornește, fie ceva nu funcționează cum trebuie și rămâneți pe unde în drum cu ea. Cel mai nefericit să se întâmple asta. Știți că nu mai aveți nici o șansă să o reparați rapid, fiind final de săptămână, dar parcă nici nu ați amâna o astfel de călătorie.

Ei bine, atunci e momentul perfect să căutați rent a car Timisoara pe telefonul vostru și să vă alegeți o mașină de închiriat potrivită nevoilor voastre. Fie că sunteți 3 prieteni și puteți merge cu o Fiesta compactă, fie că sunteți un grup mai mare și e mai simplu să închiriați o mașină cu 7 locuri sau chiar un van, la 365Rent găsiți mașina dorită rapid. Puteți rezerva rapid online sau dacă preferați să vorbiți cu cineva, doar sunați la numărul de telefon afișat pe site.

Situații neprevăzute vor fi mereu. Important e să găsești soluția potrivită pentru nevoile tale.