Timisoara

Concert Ricchi e Poveri

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
1187

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Spectacolul Ricchi e Poveri de la Timișoara se reprogramează

Spectacolul Ricchi e Poveri, anunțat inițial pentru data de 27 iunie la Parcul Rozelor din Timișoara se reprogramează pentru 13 septembrie, în același loc. Angela Brambati și Angelo Sotgiu își roagă fanii să mai aibă puțină răbdare până la întâlnirea din toamnă. Spectacolul de la București, de pe 12 octombrie, la Sala Palatului, nu va fi afectat. Organizator: Events

Trupa de care s-a îndrăgostit întreaga Europă în anii ’80 pentru hiturile Hiturile “Sará perché ti amo”, “Mamma Maria” şi “Se m'innamoro” este acum în turneu în Europa. “Ne dorim să veniți în număr cât mai mare la spectacolul nostru de la Timișoara, recunoaștem că l-am anunțat într-un timp destul scurt, așa că am împins data spectacolului până la toamnă”, spun Angela Brambati şi Angelo Sotgiu. Data concertului Ricchi e Poveri de la București, 12 octombrie, rămâne neschimbată.

La Timișoara, biletele procurate pentru concertul anunţat iniţial îşi păstrează valabilitatea pentru noua dată şi nu necesită preschimbare. Spectatorii care, din motive obiective, nu pot participa la spectacolul din toamnă își pot recupera contravaloarea biletelor urmînd pașii procedurilor Eventim în vigoare.

• Biletele pot fi returnate doar la punctul de vânzare de unde au fost achiziționate sau, în cazul comenzilor telefonice, prin fax sau online, prin trimiterea lor prin poștă la sediul central Eventim.RO, împreună cu numele, numărul de cont, banca și codul bancar necesare pentru returnarea contravalorii acestora, dar numai în cazul în care acest lucru nu contravine termenilor și condițiilor impuse de organizator sau de locul de desfășurare.

• Returnarea biletelor la punctele de vanzare începe de pe data de 21 iunie.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta