Timisoara

Rolul infolierii si al masinilor de infoliat in cadrul depozitelor industriale

Rolul infolierii si al masinilor de infoliat in cadrul depozitelor industriale

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Target Web
Vizualizari
634

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pastrarea produselor si alimentelor in stare cat mai buna si pentru vreme cat mai indelungata a reprezentat un scop comun nu doar pentru companiile producatoare, ci si pentru noi oamenii de rand care ne dorim sa ne putem bucura de produsele achizitionate cat mai mult timp. In acest sens, procesul de infoliere dar si masinile de infoliat au inceput sa capete o importanta si mai mare avand in vedere ca acestea pot avea un impact major asupra pastrarii calitatii dar si integritatii produselor in timp, mai ales atunci cand acestea sunt transportate.

Foliile utilizate in procesul de infoliere din cadrul depozitelor industriale sunt departe de a mai fi unele clasice avand in vedere ca din ce in ce mai multe companii utilizeaza in prezent folie stretch avand in vedere ca aceasta aduce numeroase avantaje atat de natura functionala, cat si financiara. Indiferent insa din ce unghi am privi lucrurile, trebuie sa cadem de acord asupra faptului ca infoliatul reprezinta un lucru de o importanta majora in cadrul oricarui depozit industrial si nu numai.

In cadrul unui depozit au loc de cele mai multe ori o serie de activitati, manipularea produselor fiind fara indoiala una dintre acestea. Transportarea acestora dintr-o parte intr-alta trebuie de cele mai multe ori sa se faca cu foarte mare atentie pentru ca o simngura secunda de neatentie poate compromite complet un intreg palet cu produse. Acest lucru insa poate fi cu usurinta prevenit daca produsele vor fi infoliate pe paleti cu folie stretch. Iata asadar cateva motive pentru care procesul de infoliere al produselor dar si masinile de infoliat reprezinta in prezent un strict indispensabil pentru orice companie industriala.

Infoliatul previne distrugerea produselor de pe paleti din pricina conditiilor de mediu nefavorabile


In cadrul depozitelor industriale regasim de foarte multe ori conditii de mediu mai putin prielnice precum umeazeaza, praf in exces sau temperaturi extreme, astfel ca in asemenea conditii, anumite produse isi pot pierde in totalitate calitatea si proprietatile. Infoliate in mod corespunzator, acest lucru poate fi foarte usor prevenit avand in vedere ca foliile utilizate in procesul de ambalare si infoliere le pot oferi o protetie foarte buna acestora. Spre exemplu, folia stretch este foarte bine cunoscuta pentru faptul ca rezista foarte bine in conditiile despre care am discutat anterior.

Ofera o mai buna stabilitate produselor pe paleti


Un alt rol al infolierii, daca privim lucrurile prin prisma depozitelor industriale este acela ca o infoliere corespunzatoare asigura o mai buna stabilitate produselor de pe paleti. Transportarea produselor pe paleti fara ca acestea sa fie infoliate catusi de putin reprezinta un lucru total iresponsabil din partea companiei care accepta acest lucru avand in vedere ca pe durata transporturlui se pot petrece diverse lucruri care pot compromite in totalitate aceste produse. Infoliate corespunzator, acestea nu se vor putea deplasa de pe paleti.

Masinile de infoliat, eficienta la cele mai inalte standarde


Nu putem lasa insa deoparte masinile de infoliat care au eficientizat foarte mult acest proces de o importanta majora. Infoliatul clasic nu doar ca nu mai este eficient pentru vremurile in care traim, insa nu este la fel de precis precum sunt masinile de infoliat.