Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Rovinhud

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente mancare / bautura
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
5397

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 12 noiembrie 202211:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Rovinhud

Șarbă, Plăvaie, Mustoasă de Măderat, Frâncușă, Zghihară, Crâmpoșie selecționată, Novac, Băbească neagră vă spun ceva?

În cadrul acestei ediții speciale punem accentul pe soiuri autohtone pentru că trebuie să valorificăm bogățiile care nu se regăsesc în alte țări și care dau unicitatea României. Și pentru că ROVINHUD este un pic și despre vinuri maghiare, va fi și o masă cu Furmint, Kékfrankos, Zenit și binecunoscutele vinuri de desert Szamorodni și Aszú, respectiv cupajul roșu tipic pentru regiunea Eger: Bikavér.

Bineînțeles veți putea degusta și cele 3 fetești și Negru de Drăgășani și Grasă de Cotnari, vom avea masterclassuri despre soiuri autohtone la care veți putea pune întrebări direct vinificatorilor, iar seara o vom încheia cu o cină gourmet la 4 mâini la care vom asocia doar soiuri autohtone din cele 2 țări.

Și pentru că ROVINHUD este despre vin și sprijinul persoanelor care au nevoie de ajutor, profitul acestui eveniment va fi folosit pentru un fond de urgență pentru copiii cu dizabilități care au nevoie de sprijin financiar în mod urgent și neprevăzut. O zi dedicată soiurilor autohtone, pentru că asta ne deosebește de restul lumii, și copiilor cu dizabilități pentru că e mult mai fain să ajutăm în timp ce ne bucurăm de vinuri de calitate.

Anunt Diamant Euroinstal - Giroc

Euroinstal Giroc - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro