Timisoara

S-au acordat primele medalii la CN de canotaj fond (juniori)

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 9 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1450

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Campionatele Nationale de canotaj fond pentru juniori au debutat vineri la Timisoara, pe o vreme de primavara autentica. In sesiunea de dimineata s-au acordat sapte titluri, printre performeri aflanduse si cativa sportivi locali. Toate cursele s-au desfasurat pe distanta de 6 kilometri. Galerie Foto:
Componente ale lotului national de junioare II, Ionela Iancu si Camelia Cretu (CSM Timisoara) nu au avut practic adversare pe masura in proba de dublu, pe care de altfel au castigat-o cu un avans confortabil in fata reprezentantelor clubului CSM Suceava, Geanina Beleaga si Marta Omania. In aceeasi cursa, Mihaela Tudose si Stefania Savastache, de la CSS Bega, s-au clasat pe pozitia a sasea.
La randul lor, Denis Zorlentan si Daniel Astefanoaiei (CSM Timisoara), au obtinut medaliile de argint, intr-o cursa castigata de Alexandru Hogas si Bogdan Badila (CSS Deva). Treapta a treia a podiumului a revenit unui alt cuplu timisorean, Ionut Atofanei si Beniamin Ghiman (CSS Bega).
In proba de 4 rame junioare 2, echipajul format din Alexandra Hada, Mihaela Anita, Cristina Soroca si Cristina Butnariu (CSS Bega) s-a clasat locul doi, in urma cvartetului Denisa Albu - Georgiana Cucu - Daniela Solovastru - Anca Chitimia (Liceul "Traian Lalescu" Orsova), dar inaintea ambarcatiunii de la CSM Timisoara, in care au vaslit Oana Mois, Norica Hobean, Madalina Petreanu si Maria Ion.
CSS Bega Timisoara a mai obtinut doua medalii de bronz, in cursa de dublu junioare I, protagoniste fiind Roxana Maftei si Mirela Rogoz, in vreme ce colega lor Adelina Muresan s-a clasat abia a sasea in proba individuala. Galerie Foto: