Timisoara

Scenariul de viata – seminar de autocunoastere si dezvoltare personala

Scenariul de viata – seminar de autocunoastere si dezvoltare personala

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1498

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Fiecare film are în spate un scenarist. Cine este scenaristul? Persoana care scrie scenariul, desigur! Scenariul este textul succint al unei piese de teatru, al unui spectacol sau al unui film, de obicei împreună cu indicațiile tehnice și de regie.
Cel fel de scenarist eşti tu? Poate că nu ştiai, dar eşti un scenarist! Primul scenariu l-ai scris la scurt timp după naştere. Este scenariul vieţii tale. În rolul principal al scenariului eşti chiar tu. Ceilalţi oameni de lângă tine sunt actori principali (foarte puţini), secundari (mai mulţi) sau figuranţi (marea majoritate).
Nu eşti doar scenarist ci eşti şi regizor. Tu eşti conducătorul întregului proces de creaţie. Aduci oameni noi în piesă şi îi scoţi pe cei care nu corăspund scenariului tău. Tu eşti persoana care se asigură ca evenimentele să decurgă întocmai conform scenariului.
Cum faci toate astea? Ei bine.. cel mai adesea inconştient.
În viaţa ta se întâmplă anumite lucruri pe care le-ai atras chiar tu, dar rareori eşti conştient de asta.
În viaţa ta este un flux de dute-vino de oameni. Unii vin, alţii pleacă. Eşti conştient de motivele pentru care se întâmplă acest lucru?
Invitaţie la autocunoaştere Te invit la un seminar prin care îmi propun facilitarea unui proces în urma căruia să devii conştient de scenariul tău de viaţă. Este important să devii conştient de scenariu pentru că altfel acesta va rula inconştient.
Dacă nu eşti mulţumit de viaţa ta, este cu atât mai important să devii conştient de scenariu! Doar dacă eşti conştient de ce se întâmplă poţi face o schimbare. Adu-ţi aminte, tu eşti scenaristul şi regizorul! Stă în puterea ta să schimbi scenariul! Desigur, dacă îţi doreşti acest lucru!
Cum este scenariul tău de viaţă? Vrei să schimbi ceva la el?
Vrei să afli mai multe despre el?
Vino la seminarul de autocunoaştere şi dezvoltare personală despre scenariul de viaţă! Când: duminică, 15 septembrie 2013, în intervalul orar 15-18
Unde: Timişoara, Calea Şagului Nr. 1, ap. 11
Cost: 50 lei – taxa de participare se poate achita la faţa locului sau prin card bancar, online, aici. Dacă doreşti să participi însă esti într-un impas financiar, te invit să mă contactezi.
Număr maxim de participanţi: 10 – pentru a te asigura de rezervarea unui loc, înscrie-te cât mai curând posibil.
Înscrierile se fac trimiţând un e-mail pe adresa iosif@psihoterapie.eu
Pentru orice fel de întrebări, te invit să mă contactezi la telefon 0722438383 sau pe adresa de e-mail mai sus menţionată.

Te aşteptăm cu drag!

Filtre eveniment

Tip curs: Cursuri de dezvoltare personala