Timisoara

Selectie de oferte pentru parcarea Bega

Detalii stire

Categorie
Stiri administratie
Modificat
acum 9 ani si 7 luni
Vizualizari
1092

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Selecţie de oferte pentru parcarea Bega
Societatea Drumuri Municipale (SDM) Timişoara organizează selecţie de oferte pentru construirea unei parcări supraetajate. SDM este interesată de partener-investitor pentru un contract de asociere in participaţiune. Colaborarea va duce la construirea si exploatarea în comun a unei parcări supraetajate în piaţa Foch Ferdinand, din spatele magazinului Bega.
Selecţia partenerului se va face în conformitate cu caietul de sarcini aprobat prin Hotârare de Consiliul Local nr. 173 / 15 aprilie 2014. SDM Timişoara va participa în asociere cu terenul pe care se va construi parcarea, deţinut în concesiune.
Ofertele sunt aşteptate la sediul SDM din Timisoara, Spl. N. Titulescu, nr. 10 până la data de 3 iunie 2014, ora 12,00. Deschiderea ofertelor se va produce în aceeaşi zi, la ora 14,00. Partenerul va fi selectat de o Comisie de negocieri numită prin Hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Timisoara.
Caietul de sarcini poate fi obtinut, în mod gratuit, de la Serviciul de Administrare Parcări al SDM. Persoana de contact este Ionel Ursu, şeful Serviciului. Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefonul 0256-493393, faxul 0256-200059 şi adresa de e-mail contact@timpark.ro.