Timisoara

Anunt Diamant Euroinstal - Sever Bocu

Euroinstal Timisoara - instalatii sanitare, centrale termice
https://euro-instal.ro

Selecţie pentru completarea Calendarului Sportiv 2016

Directorul sportiv Rosenblum nu-l ajuta pe managerul sportiv Rosenblum

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
710

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

În vederea completării CalendaruluiSportiv Judeţean pe anul 2016, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Timiş, organizează în data de 22.08.2016 selecţia programelor sportive. Suma disponibilă pentru această sesiune este de 5000 lei.
În acest scop vă rugăm să depuneţi, fie la sediul DJST Timiş sau prin mijloacele de comunicare disponibile, proiecte sportive în forma solicitată (vezi cererea de finanţare tip ataşată), care doriţi să fie cuprinse în Calendarul Sportiv Judeţean 2016.
Termen limită pentru depunere a proiectelor sportive este de 19.08.2106, ora 14.00.
Proiectele despuse de către dvs. vor fi evaluate, în concordanţă cu Ordinul Ministerului Tineretului şi Sportului nr.13/12.01.2015 - privind aprobarea Metodologiei-cadru referitoare la finanţarea programelor sportive de utilitate publică ale structurilor sportive de drepr privat de fonduri de la bugetul de stat şi din venituri proprii ale MTS.
files/file/cerere%20finantare%202016%20(1).doc

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/